Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Του πέταξαν σουτιέν σε συναυλία και εκείνος χαμογέλασε

Κωνσταντίνος Αργυρός: Του πέταξαν σουτιέν σε συναυλία και εκείνος χαμογέλασε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Κωνσταντίνος Αργυρός: Μια θαυμάστρια του πέταξε σουτιέν σε συναυλία στη Χαλκίδα

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός έχει κάνει όλα τα κορίτσια να είναι ερωτευμένες μαζί του. Όπως ακριβώς συνέβη και στη συναυλία του στη Χαλκίδα το βράδυ της Δευτέρας 26/7 όταν μια θαυμάστρια τού πέταξε ένα σουτιέν.

Ειδικότερα, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social και στο TikTok κι έγιναν αμέσως viral, εκείνη τη στιγμή ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγουδούσε τη μεγάλη επιτυχία του “Στην Αθήνα μου” , όταν μια θαυμάστρια τού πέταξε ένα σουτιέν μόλις είδε τον αγαπημένο της καλλιτέχνη να χορεύει ζεϊμπέκικο λιγερός.

Μόλις ο Κωνσταντίνος Αργυρός κατάλαβε τι βλέπει στα μάτι του, άρχισε να χαμογελά και πήρε το σουτιέν στα χέρια του.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.