Focus

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska συνεχίζει να υποστηρίζει τα Ουκρανικά Brands

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska συνεχίζει να υποστηρίζει τα Ουκρανικά Brands

Πηγή Φωτογραφίας: wwd.com- LFM

Η εμφάνιση της πρώτης κυρίας ενώπιον των βουλευτών στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ είναι κάτι πρωτόγνωρο

Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας Olena Zelenska συνεχίζει να μεταδίδει αλληλεγγύη για την πατρίδα της μέσω των επιλογών μόδας της. Την περασμένη εβδομάδα, η Zelenska φόρεσε ένα προσαρμοσμένο κοστούμι σχεδιασμένο από την Olena Bettiar ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ, όπου έκανε μια ιστορική ομιλία διάρκειας 15 λεπτών.

Οι νομοθέτες και οι τηλεθεατές εξέτασαν όσα είπε η Ζελένσκα κατά τη διάρκεια της ομιλίας της – δηλαδή ότι οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ παρέχουν στην Ουκρανία συστήματα αεράμυνας για τις προσπάθειές της να καταπολεμήσει τη ρωσική εισβολή – και έδειξαν εικόνες μερικών από τα θύματα και τους κατεστραμμένους από τον πόλεμο δρόμους στην Ουκρανία που προκλήθηκαν από τη ρωσική εισβολή. Το να μιλήσει αυτοπροσώπως στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ είναι κάτι που δεν έχει κάνει ακόμη ο Ουκρανός πρόεδρος, ο σύζυγός της, Volodymyr Zelenskyy, αν και έχει απευθυνθεί στα μέλη του Κογκρέσου σχεδόν πριν από λίγους μήνες.

Για εκείνη την εμφάνιση, η Zelenska φόρεσε το brand της Bettiar, AMG. Η Bettiar είπε ότι ήξερε ότι έφτιαχνε το προσαρμοσμένο κοστούμι για ένα ταξίδι εργασίας, αλλά δεν γνώριζε πού, πότε ή για ποια περίσταση θα φορεθεί.

Το εντυπωσιακό ασπρόμαυρο παντελόνι που φορούσε η Ζελένσκα έφερε κάποιους συμβολισμούς

Το γιλέκο που φορούσε η πρώτη κυρία είχε ένα πάνελ από κεντήματα “Vyshyvanka” ειδικά για την περιοχή στην οποία παράγεται, κάτι που συνηθίζεται στα ουκρανικά λαϊκά πουκάμισα. Το κέντημα που φορούσε η Ζελένσκα ήταν ένα κομμάτι από το παραδοσιακό πουκάμισο της Ανατολικής Ουκρανίας, της περιοχής της χώρας που είναι το επίκεντρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων.

«Πολύ ευγνώμων και τιμήθηκε» που η πρώτη κυρία επέλεξε το ντύσιμό της για ένα τόσο ιστορικό γεγονός, η Μπετιάρ σημείωσε πώς η Ζελένσκα συνεχίζει να είναι «μεγάλος υποστηρικτής των ουκρανικών επιχειρήσεων μόδας και ταλέντων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments