Nέα της αγοράς

Zenith: Τεράστια λίστα αναμονής για τα ρολόγια πολυτελείας

Zenith: Τεράστια λίστα αναμονής για τα ρολόγια πολυτελείας

Πηγή Φωτογραφίας: Luxurious Magazine

Zenith: Το συγκεκριμένο ρολόι κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από το οκταγωνικό design του original μοντέλου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του '60.

Σε μια μακρά λίστα αναμονής θα πρέπει να προσθέσουν το όνομα τους οι φαν των ρολογιών Chronomaster Sport και Defy Skyline, καθώς αυξάνεται η δημοφιλία του ελβετικού brand «Zenith».

View this post on Instagram

A post shared by Zenith Watches (@zenithwatches)

«Υπάρχει έλλειψη και οι πιθανότητες να πάρει κάποιος ένα από αυτά τα ρολόγια χωρίς να περιμένει είναι πολύ μικρές» δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της CEO της θυγατρικής της LVMH, Julien Tornare, καθώς η ζήτηση για ένα ρολόι Zenith είναι αντίστοιχη όπως αυτή της Rolex, της Audemars Piguet και της Patek Philippe.Σύμφωνα με το Bloomberg, το μοντέλο Chronomaster Sport, ένας χρονογράφος που λειτουργεί με τον μηχανισμό – σήμα κατατεθέν της Zenith «El Primero» πωλείται έναντι 11.313 δολαρίων και είναι το μοντέλο της εταιρείας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Αντίστοιχα, η λιανική τιμή πώλησης του μοντέλου Defy Skyline, ανέρχεται σε 8.730 δολάρια. Το συγκεκριμένο ρολόι κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από το οκταγωνικό design του original μοντέλου που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τη δεκαετία του ’60.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments