Αθλητισμός

Λαπόρτα: «Θα ήθελα ο Μέσι να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Λαπόρτα: «Θα ήθελα ο Μέσι να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Λαπόρτα: Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ξεκαθάρισε, μιλώντας σε ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη, ότι θα ήθελε ο Λιονέλ Μέσι να τελειώσει την καριέρα του ως παίκτης στην Μπαρτσελόνα

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ξεκαθάρισε, μιλώντας σε ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη, ότι θα ήθελε ο Λιονέλ Μέσι να τελειώσει την καριέρα του ως παίκτης στην Μπαρτσελόνα.

«Ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν τελείωσε όπως όλοι θέλαμε. Κατέληξε να εξαρτηθεί πολύ από οικονομικά ζητήματα και έχουμε ηθικό χρέος απέναντί του» διαβεβαίωσε.

«Θα θέλαμε το τέλος της καριέρας του να είναι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να τον χειροκροτούν σε όλα τα γήπεδα. Είναι μια φιλοδοξία που έχω, είμαι συνυπεύθυνος για το τέλος της και θα ήθελα να γίνει» πρόσθεσε, ενώ, απαντώντας στην κριτική του προπονητή της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, για τις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα, είπε:

«Αυτό που θα ζητούσα είναι να κοιτάξουν τον τρεχούμενο λογαριασμό τους, έχουν λάβει σημαντικά χρήματα για τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι. Σέβομαι τους πάντες και δεν ανακατεύομαι στα οικονομικά των άλλων».

Φεύγει ο Ντεπάι

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, εξακολουθεί να κινείται για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Τσάβι δεν έχει στα πλάνα του τον Μέμφις Ντεπάι. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ο Ντεπάι, μετά την απόκτηση των Λεβαντόφσκι και Ραφίνια, δεν είναι στα σχέδια του Ισπανού τεχνικού και ο Ολλανδός επιθετικός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με άλλες ομάδες, ώστε ν’ αλλάξει εργοδότη.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Νάπολι είναι αυτή που πιέζει τον ατζέντη του, καθώς θεωρεί πως ο 28χρονος άσος μπορεί να αντικαταστήσει τον Λορέντζο Ινσίνιε, ο οποίος πέρασε τον Ατλαντικό για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Τορόντο FC. Τις επόμενες ημέρες ο Ολλανδός άσος θα αποφασίσει σε ποιά ομάδα και χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του. Memphis-Depay

Έκανε… πρεμιέρα στις νίκες με τη Ρεάλ έστω και σε φιλικό

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη…λύση έδωσε ο Ραφίνια  που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’) και έδωσε τη νίκη στους Καταλανούς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη Μπαρτσελόνα, αλλά τη…λύση έδωσε ο Ραφίνια  που σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ (27’), με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής, επιτρέποντας στους Καταλανούς να πανηγυρίσουν -φιλική- νίκη στο Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments