Ελλάδα

Αγία Βαρβάρα: Δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου

Αγία Βαρβάρα: Δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου

Πηγή Φωτογραφίας: Ευροκινισσι

Αγία Βαρβάρα: Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στη μέση του δρόμου

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Αγία Βαρβάρα Αττικής, καθώς ένας άνδρας βρέθηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο στη μέση του δρόμου και πιο συγκεκριμένα στη οδό Στρατηγού Μακρυγιάννη 9.

Η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε από περίοικους λίγα λεπτά πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής [31/7], ενώ οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν μόνο το θύμα μέσα σε λίμνη αίματος στη μέση του δρόμου.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό Νικαίας, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.

Ο άντρας που έπεσε νεκρός έχει, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ.ΑΣ., απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά. Στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία το κλίμα είναι «ηλεκτρισμένο» και για το λόγο αυτό έχουν σταλεί διμοιρίες των ΜΑΤ, υπό το φόβο εκδήλωσης επεισοδίων.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν ο πυροβολισμός σχετίζεται με διαπληκτισμό που ξέσπασε για ναρκωτικά ή κάποια άλλη αιτία, ενώ γίνεται προσπάθεια συλλογής στοιχείων για τα τρία άτομα που φέρονται να βρίσκονταν στο σημείο και να εξαφανίστηκαν μετά τον πυροβολισμό.

Νέα γυναικοκτονία στην Κρήτη: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, η νέα γυναικοκτονία συνέβη στο χωριό Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου, όπου ένας άνδρας περίπου 60 ετών μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 55χρονη σύζυγό του.

Στο σημείο σπεύδει η αστυνομία, το ΕΚΑΒ και ο ιατροδικαστής. Κατά τις ίδιες  πληροφορίες την αστυνομία ενημέρωσε ο γιος τους, ο οποίος αντίκρισε τη μητέρα του μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Οι λόγοι για τους οποίους ο 60χρονος οδηγήθηκε στην αποτρόπαια πράξη ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα του ζήτησε να χωρίσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments