Lifestyle

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πιο όμορφος από ποτέ κολυμπαέι στη Λευκάδα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πιο όμορφος από ποτέ κολυμπαέι στη Λευκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Κωνσταντίνος Αργυρός: Πόσο πολύ του πάνε τα χρώματα της Λευκάδας

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάθε χρόνο βάζει στο πλάνο του έστω και λίγο να ταξιδέψει την Λευκάδα να κολυμπήσει στα καταγάλανα νερά, όπου έζησε τα παιδικά και εφηβικά καλοκαίρια του. Όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής έχει καταγωγή από το νησί του Ιονίου και όπως έχει αποκαλύψει όταν βρίσκεται εκεί θυμάται τις όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές των παιδικών του χρόνων.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Μέσα από συνεντεύξεις του έχει εξομολογηθεί πως κάθε φορά που βρίσκεται στη Λευκάδα μαγεύεται: «Έχουν περάσει τόσα χρόνια, μα το συναίσθημα παραμένει το ίδιο. Αξέχαστες στιγμές χαραγμένες ανεξίτηλα στο μυαλό μου, παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις, που δύσκολα λησμονούνται. Ακόμα και σήμερα η ίδια λαχτάρα. Να βρεθώ εκεί, στον τόπο που γαλούχησε τα καλοκαίρια μου».

Μετά τις πετυχημένες συναυλίες που πραγματοποίησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, επέστρεψε στον τόπο της καταγωγής του και με μία ανάρτηση στο Instagram έγραψε:

«Νοιώθω σαν στο σπίτι μου» Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να γεννήθηκε μαζί με τα δύο του αδέρφια, Παύλο και Κατερίνα στην Αθήνα και να μεγάλωσε εκεί, όμως ο πατέρας του κατάγεται από τη Λευκάδα και ο τραγουδιστής έμαθε από εκείνον τα μαγικά μέρη του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments