Trash

Τούνη: Στο σπίτι μόνη της και ο Αλεξάνδρου για διακοπές με τους φίλους του

Τούνη: Στο σπίτι μόνη της και ο Αλεξάνδρου για διακοπές με τους φίλους του

Πηγή Φωτογραφίας: OK Magazine

Τούνη: Λόγω εγκυμοσύνης το μοντέλο κάθεται σπίτι μόνη της και ο πατέρας του παιδιού βρίσκεται σε διακοπές με τους φίλους του

H Ιωάννα Τούνη διανύει την πιο ευτυχισμένη περιόδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος και περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια ανακοίνωσε πρόσφατα την εγκυμοσύνη της ενώ έκανε γνωστό ότι βρίσκεται συνεχώς σπίτι καθώς λόγω υψηλής θερμοκρασίας δεν επιτρέπεται να βγαίνει.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Η influencer  ταλαιπωρείται από εμετούς και ζαλάδες. Γι’ αυτό προτιμάει να ξεκουράζεται και να κοιμάται περισσότερες ώρες.

«Σπίτι όλη μέρα, κάθομαι καναπέ, κλιματιστικό, ρεμβάζω και αυτά τελεία, δεν κάνω κάτι άλλο», είπε η ίδια μέσα από τα stories της την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Στη συνέχεια, η εγκυμονούσα ανέβασε μια φωτογραφία από προηγούμενες διακοπές της, καθώς όπως φαίνεται φέτος δεν θα μπορέσει να ταξιδέψει εκεί που θέλει.

«Δεν με βλέπω να βγαίνω και πολύ από το σπίτι για το υπόλοιπο καλοκαίρι, οπότε ξεθάβω φωτογραφίες λίγους μήνες πριν που σουρτούκευα!», ανέφερε στη λεζάντα της.

Να πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο Τούνη και Αλεξάνδρου

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….», είχε γράψει όταν οι followers την ρωτούσαν επίμονα αν ισχύουν οι φήμες, μέχρι που ήρθε η πρώτη κοινή τους φωτογραφία!

Κι έτσι μερικές ημέρες μετά η Ιωάννα Τούνη πρώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη κοινή τους φωτογραφία με τους δυο τους να δίνουν ένα παθιασμένο φιλί με την ίδια να παραδέχεται τον έρωτά της. «You know you’re in trouble when ❤️».

Έκτοτε ακολούθησαν δεκάδες δημοσιεύματα για την κοινή τους ζωή και τη συγκατοίκηση που δεν άργησε να έρθει. Μετά ήρθε και η πρώτη τηλεοπτική τους συνύπαρξη μέσα στο χειμώνα με το ζευγάρι να παίρνει μέρος στο J2US με διαφορετικούς παρτενέρ. Φωτογραφίες, βίντεο και ερωτικά σχόλια είχαν γίνει πλέον καθημερινότητα.

Ο θάνατος της μητέρας της Ιωάννας ήταν ένα γεγονός που κλόνισε ιδιαίτερα την ίδια με αποτέλεσμα ο Δημήτρης να μιλά δημόσια για την στήριξη και την σχέση τους ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που είχαν κυκλοφορήσει φήμες χωρισμού με το ζευγάρι να τις διαψεύδει ή να μην κάνει καμία αναφορά, όπως έγινε πρόσφατα και πιο συγκεκριμένα λίγο πριν ανακοινώσει η Ιωάννα την εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments