Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες με μαγιό που έφεραν καύσωνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι φωτογραφίες με μαγιό που έφεραν καύσωνα

Πηγή Φωτογραφίας: instagram Konstantina Spyropoulou

Ρίχνει το διαδίκτυο η ξανθιά παρουσιάστρια με τις αισθησιακές φωτογραφίες της

Είναι νέα και κουκλάρα και καταφέρνει εδώ και χρόνια να είναι πάντα στο επίκεντρο των media τόσο με την αισθησιακή της εμφάνιση αλλά και το ταλέντο της. Ο λόγος για τον “ξανθό άγγελο” Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωή της καθώς “φούντωσαν” οι φήμες ότι είναι έγκυος και θα γίνει μανούλα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι φανερά ανανεωμένη και φροντίζει να δείχνει με καμάρι την αλλαγή στο σώμα της έπειτα από την απώλεια των περιττών κιλών. Η παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη λατρεία στη θάλασσα καθώς δεν είναι λίγες οι φωτογραφίες που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους από διάφορες παραλίες ανά την Ελλάδα και ενημερώνει τους followers της με φωτογραφία που διαγράφονται οι τέλειες αναλογίες, ενώ τα μικροσκοπικά μπικίνι κρύβουν μόνο τα απαραίτητα.

Τα μικρά μπραζίλ και στρινγγκ μαγιό που φοράει κάνουν τα οπίσθιά της να φαίνονται υπερήφανα και να κολάζουν και τον πιο εγκρατή άνδρα…

Δείτε φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μαγιό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Τι είχε δηλώσει σε συνέντευξή της για τα κιλά που έχασε

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα».

«Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments