Lifestyle

Καρολίνα Καλύβα: Η αξέχαστη φωτογραφία που κάνει γυμναστική με στρινγκ που έγραψε ιστορία

Καρολίνα Καλύβα: Η αξέχαστη φωτογραφία που κάνει γυμναστική με στρινγκ που έγραψε ιστορία

Πηγή Φωτογραφίας: instagram Karolinajacq

Το ανύπαρκτο στρινγκ που χάθηκε στα προσόντα της τρέλανε κόσμο

Καρολίνα Καλύβα, μια από τις ομορφότερες γυναικείες παρουσίες που έχουν περάσει από το ελληνικό Survivor. Τόσο μέσα στο παιχνίδι όσο και εκτός έχει καταφέρει να μαγέψει το κοινό και να κάνει τους πάντες να παραμιλούν με τις τέλειες αναλογίες του σώματός της.

Οι φωτογραφίες των γυμναστικών επιδείξεων της Καρολίνας, είναι εκπληκτικές, αλλά ακόμα πιο συγκλονιστικές είναι αυτές όπου όντως ποζάρει με χαλαρή διάθεση και ανέμελα, με τα μικροσκοπικά μαγιό, που αναδεικνύουν το φιδίσιο κορμί της, αλλά και χωρίς αυτά…απλά φορώντας ένα αποκαλυπτικό (θέλουμε να πιστεύουμε μαγιό), που αφήνει το στήθος της σχεδόν ακάλυπτο και τους γλουτούς της επίσης…μάλλον για να φαίνεται το…τατουάζ…σε ένα σημείο που δύσκολα μπορεί κάποιος να δει σε άλλη περίπτωση…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Jacqueline Kalyvas (@carolinajacq)

Η καταγωγή της Καρολίνα Καλύβα είναι ελληνική αλλά πολλοί μπερδεύονται λόγω του ονόματός της. Σε κάθε περίπτωση, η ίδια γεννήθηκε στον Καναδά από Έλληνες γονείς. Είναι pilates instructor και οφείλει το καλλίγραμμο σώμα της στην γυμναστική. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κολύμβηση και επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ασχολήθηκε και με το crossfit αλλά λόγω ενός τραυματισμού το pilates την κέρδισε. Το ύψος και τα κιλά της δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι 1,65 μ. Το βάρος της φυσικά λόγω της συμμετοχής της στο Survivor, μεταβάλλεται συνεχώς.

Πρόσφατα η Καρολίνα Καλύβα μοίρασε “υπογλώσσια” στους χιλιάδες followers στο instagram καθώς έκανε γυμναστική μόνο με τα απαραίτητα…..

Δείτε τη φωτογραφία

Το όνομα της Καρολίνα Καλύβα έχει ακουστεί και για το All Star Survivor. Λέτε να τι δούμε ξανά στις οθόνες μας;

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments