Διεθνή

“Πυρά” Ερντογάν κατά Γαλλίας και Γερμανίας ότι στηρίζουν την Ελλάδα

“Πυρά” Ερντογάν κατά Γαλλίας και Γερμανίας ότι στηρίζουν την Ελλάδα
Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία υποστηρίζουν την Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή προπαγάνδα. 

Την έντονη ενόχληση του για την ξεκάθαρη στήριξη της Γερμανίδας υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, στη χώρα μας έδειξε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία υποστηρίζουν την Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή προπαγάνδα.

Μάλιστα, εξαπέλυσε μύδρους τόσο κατά της Γερμανίας όσο και κατά της Γαλλίας χαρακτηρίζοντας τις δύο χώρες ως «όργανα της ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας». «Ο υπουργός Εξωτερικών μας, έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σε αυτές τις μεροληπτικές δηλώσεις. Δυστυχώς και η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται τα όργανα τα ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας. Είναι απαράδεκτο να επικρίνουν τη χώρα μας με ανακριβείς εκτιμήσεις ενώ κλείνουν τα μάτια τους στα βήματα της Ελλάδας που αγνοούν το διεθνές δίκαιο», δήλωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε δε ότι η θέση της Τουρκίας για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Ευρώπης είναι προφανής. «Επιδείξαμε για άλλη μια φορά αυτόν τον ρόλο ως πρωτοπόροι στη λύση της παγκόσμιας κρίσης των σιτηρών», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Δημοσκόπηση – χαστούκι για Ερντογάν

Δημοσκοπικό χαστούκι για τον Πρόεδρο της Τουρκίας η σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που πραγματοποίησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων «MetroPOLL».

Με βάση τα ερευνητικά ευρήματα, ο Ερντογάν ηττάται από όλους τους άλλους υποψηφίους, είτε οι εκλογές αφορούν τον πρώτο, είτε αφορούν τον δεύτερο γύρο των εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments