Πολιτική

Μητσοτάκης για Ανδρουλάκη: Του οφείλω μια συγνώμη

Μητσοτάκης για Ανδρουλάκη: Του οφείλω μια συγνώμη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε πως η ΕΥΠ προχώρησε στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος της Κυριακής ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε πως η ΕΥΠ προχώρησε στην άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ χωρίς να ενημερώσει κανέναν στο Μέγαρο Μαξίμου, ως όφειλε. «Δεν το γνώριζα, δεν θα επέτρεπα ποτέ να παρακολουθείται το τηλέφωνο κανενός πολιτικού προσώπου» ανέφερε σε συνεργάτες του, τονίζοντας ότι ο χειρισμός του θέματος από τον διοικητή της ΕΥΠ ήταν ένα «τεράστιο λάθος». «Οφείλω στον κ. Ανδρουλάκη μια συγγνώμη για το λάθος που έγινε» φέρεται να λέει ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Δηλώσεις τη Δευτέρα θα κάνει ο πρωθυπουργός για την υπόθεση παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη

Την Δευτέρα αναμένεται να κάνει δήλωση τοποθέτηση ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με την υπόθεση παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κ. Νίκου Ανδρουλάκη όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, μάλιστα ο πρωθυπουργός δεν θα περιμένει την έναρξη των εργασιών της Βουλής. Την Παρασκευή είχε προηγηθεί η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Διοικητή της ΕΥΠ κ. Παναγιώτη Κοντολέων.

Ναι από όλους για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής

“Ναι” λέει η κυβέρνηση στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής που ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο θέμα της παρακολούθησής του από τον ΕΥΠ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, στη δήλωση που έκανε.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί μετά την πρωτοφανή θεσμική εκτροπή

«Αυτονόητη η Εξεταστική, δέσμευση για Προανακριτική» αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που συνεδρίασε σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments