Αθλητισμός

Θανάσης Αντετοκούνμπο στο pagenews.gr: Δεν ακούμε όσα λένε για φαβορί – Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα

Θανάσης Αντετοκούνμπο στο pagenews.gr: Δεν ακούμε όσα λένε για φαβορί – Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θανάσης Αντετοκούνμπο στο pagenews.gr: Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κρατάει χαμηλά τον πήχη και δεν παίρνουν τα μυαλά του αέρα που χαρακτηρίζουν την Ελλάδα ως φαβορί, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο pagenews.gr και στη Βαρβάρα Φανίδη

Η Εθνική Ελλάδος επιστρέφει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ μετά από τρία χρόνια θα εμφανιστεί πλήρης, τόσο στα παράθυρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, αλλά κυρίως στο επερχόμενο Eurobasket, αλλά ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κρατάει χαμηλά τον πήχη, και κοιτούν παιχνίδι με παιχνίδι.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο pagenews.gr και στη Βαρβάρα Φανίδη, όπου αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη κατάσταση που έχει να είναι με όλα του τα αδέρφια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, λέγοντας πως νιώθει ευλογημένος, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ, τόσο στο φιλικό με την Ισπανία, αλλά και το τουρνουά “Ακρόπολις”.

Τέλος αναφέρθηκε στον στόχο που έχει με τους Μιλγουόκι Μπακς, που δεν είναι άλλος η κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA, έχοντας και τον αδελφό του Γιάννη στο πλευρό του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως αισθάνεται ότι είναι μαζί με όλα του τα αδέρφια: “Είναι μια ευλογία για εμάς. Είναι πραγματικά η ιστορία της οικογένειας μου, γιατί είμαστε όλοι πολύ δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά τα τελευταία 5 με 6 χρόνια που περάσαμε δύσκολα για εμάς, αυτή είναι η επιβράβευση η δική μας”.

Για τον αγώνα της Εθνικής με την Ισπανία στο γεμάτο ΟΑΚΑ είπε: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το γεγονός, καθώς ανυπομονώ να δω ένα γεμάτο γήπεδο. Θέλω να είναι… κατάμεστο, να μη χωράνε μέσα και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος”.

Για το τουρνουά “Ακρόπολις” και την πρόβα τζενεράλε που θα αποτελέσει ενόψει των επίσημων διοργανώσεων, επεσήμανε: “Σίγουρα όλοι αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσει να δεθούμε όλοι μεταξύ μας. Ακόμα και στην προπόνηση συμβαίνει αυτό. Μπορεί να έχουμε κάνει όλοι μαζί 2-3 προπονήσεις, αλλά πρέπει να βρούμε τη χημείας μας γιατί το διάστημα είναι πολύ μικρό, ώστε να βρούμε τα πατήματα μας για να παίξουμε”.

Για το Eurobasket που ακολουθεί και τους στόχους της Εθνικής σημείωσε: “Σίγουρα θέλουμε να πάμε καλά, αλλά εμείς από την πλευρά μας κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και κρατάμε χαμηλά τη μπάλα. Μπορεί να μας θεωρούν φαβορί [σύμφωνα με τη fiba], αλλά αυτό δε λέει κάτι για εμάς. Από την πλευρά μας θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα μετρήσουμε τι θα γίνει”.

Για τη σχέση του με τον Γιάννη: “Είναι κάτι ωραίο και μπορούμε να το κάνουμε. Ειδικά με τον Γιάννη είμαι αρκετά συνηθισμένος με όλο αυτό που γίνεται και μας έχει δέσει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι κάτι παράξενο για εμένα”.

Πως ήταν αυτή η σεζόν στο NBA και ποιος είναι ο στόχος για την επόμενη σεζόν: “Μπορεί τη φετινή σεζόν να ήμασταν λίγο άτυχοι στο τέλος, καθώς ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί που μας αποσυντόνισαν, αλλά ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλουμε να είμαστε οι δύο τελευταίες ομάδες του πρωταθλήματος και να ζήσουμε ξανά αυτές τις στιγμές του 2021”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments