Trash

Brandi Love: Ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές η γνωστή πόρνο σταρ και έκανε αφιερώση

Brandi Love: Ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές η γνωστή πόρνο σταρ και έκανε αφιερώση

Πηγή Φωτογραφίας: xbiz.com

Brandi Love: Ιδιαίτερη αγάπη της έδειξαν οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί

Η γνωστή πορνοστάρ Brandi Love ταξίδεψε για διακοπές στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα επισκέφτηκε την Αθήνα και ανέβασε φωτογραφίες από την πρωτεύουσα στα social media.

Η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών ανέβασε εικόνες από την Ακρόπολη αλλά και τους δρόμους της Αθήνας, δηλώνοντας μαγεμένη παράλληλα όμως ανέφερε πως δυσκολεύεται να συνηθίσει την διαφορά  ώρα στη χώρα μας.

Μάλιστα, απαντώντας και σε θαυμαστή της στο Twitter, στην ερώτηση αν την αναγνωρίζουν συχνά όταν βρίσκεται εκτός των ΗΠΑ, η Brandi Love είπε ότι «νομίζω έχω βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με θαυμαστές στην Ελλάδα από όσες συνήθως βγάζω στις ΗΠΑ. Ήταν μια μοναδική εμπειρία».

Περισσότερο… αίσθηση προκάλεσε η ανάρτησή της όπου ανέφερε τις ελληνικές Αρχές, γράφοντας ότι αστυνομικοί αλλά και στρατιωτικοί της μίλησαν και την ευχαρίστησαν για τη βοήθειά της σε δύσκολες στιγμές.

«Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ», έγραψε η πασίγνωστη πορνοστάρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments