Focus

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χώρισαν ο Τζάστιν Χάρτλεϊ και η Κρισέλ Στάουζ

Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο χώρισαν ο Τζάστιν Χάρτλεϊ και η Κρισέλ Στάουζ

Πηγή Φωτογραφίας: Harper's Bazaar- People- Us Weekly

Χάρη στη δημοτικότητα του This Is Us, η καριέρα του Justin Hartley έχει απλώς εκτοξευθεί στα ύψη.

Ο σταρ του This Is Us, Τζάστιν Χάρτλεϊ, βρέθηκε στο προσκήνιο χάρη στον ρόλο του ως Κέβιν στην επιτυχημένη εκπομπή του NBC. Ωστόσο, η προσωπική ζωή του ηθοποιού δυστυχώς δεν ήταν τόσο τέλεια όσο η επιτυχία του στην οθόνη: Ο Χάρτλεϋ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του, που είχαν παντρευτεί μόλις δύοχρόνια. Παρά ταύτα. έδειχνε αγαπητός σε δημόσιες εμφανίσεις και σε αναρτήσεις στο Instagram μήνες πριν από το χωρισμό, η Χάρτλεϊ ισχυρίστηκε ότι η ημερομηνία χωρισμού του ζευγαριού ήταν ήδη στις 8 Ιουλίου του ίδιου έτους, κάτι που έκτοτε έχει γίνει σημείο διαμάχης μεταξύ των πρώην. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η Stause φέρεται να έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε καταθέσει έγγραφα διαζυγίου όταν αναφέρθηκε από το TMZ.

Πριν από τον χωρισμό που έγινε πρωτοσέλιδο, ο Χάρτλεϊ και ο Στάουζ έμοιαζαν πάντα δίπλα  ο ένας με τον άλλον. Τον Ιανουάριο του 2018, συζήτησαν για την έγγαμη ζωή με την Entertainment Tonight, με τον Stause να λέει, «Ειλικρινά, το περίεργο είναι ότι δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, αλλά δεν αισθάνεται διαφορετικά. Η ζωή μας είναι Ήδη τόσο τακτοποιημένη και εκπληκτική».

Αλλά τώρα φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στον έγγαμο βίο διαβάστε γιατί.

Χάρη στη δημοτικότητα του This Is Us, η καριέρα του Justin Hartley έχει απλώς εκτοξευθεί στα ύψη. Πριν αποκτήσει τον ρόλο του ως Kevin Pearson, ο ηθοποιός δεν ήταν άγνωστος στα φώτα της δημοσιότητας. Για παράδειγμα, η εμφάνισή του ως στρίπερ στο A Bad Moms Christmas επέτρεψε στους θαυμαστές να θαυμάσουν πραγματικά τη σωματική διάπλαση και το κωμικό timing του ηθοποιού. Και με τους επερχόμενους ρόλους σε ταινίες μεγάλης οθόνης, όπως το The Exchange, η Hartley είναι βέβαιο ότι θα εξασφαλίσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

Όλα αυτά λέγονται, μια πηγή που επικαλείται το People τον Δεκέμβριο του 2019 ισχυρίστηκε ότι η ραγδαία ανάπτυξη της καριέρας του Χάρτλεϊ ήταν πιθανώς υπεύθυνη για την αλλαγή της γνώμης του σχετικά με τον έγγαμο βίο. «Έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο φήμης χάρη στο σόου και δεν θέλει να κλείσει πολλές πόρτες αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο μυημένος. «Και αυτό δεν είναι απαραίτητα το μονοπάτι που θέλει να ακολουθήσει η Κρίσελ».

Εάν η επιτυχημένη καριέρα του Justin Hartley ήταν ένας από τους λόγους που ο ηθοποιός υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου, τότε οι διαφορές απόψεων σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας μπορεί να συνέβαλαν επίσης στη διάσπαση. Σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται το People, «[η Κρίσελ] πίστευε ότι τα μωρά θα έρθουν σύντομα μετά τον γάμο τους, αλλά δεν λειτούργησε». Εν τω μεταξύ, ένας άλλος φίλος  ανέφερε στη δημοσίευση: «Η Κρίσελ είναι πραγματικά έτοιμη να τακτοποιηθεί και να γίνει σύζυγος και μαμά που θα μείνει στο σπίτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments