Lifestyle

Η Penelope Cruz επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της με ένα πορτοκαλί μαγιό στο Portofino

Η Penelope Cruz επιδεικνύει την απίστευτη σιλουέτα της με ένα πορτοκαλί μαγιό στο Portofino

Πηγή Φωτογραφίας: dailymail.co.uk- LOS40

Η 48χρονη απολαμβάνει τον ήλιο σε ένα ταξίδι με γιοτ με την οικογένειά της στο Portofino

Η Penelope Cruz εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς απολάμβανε τον ήλιο, με γιοτ στο Portofio της Ιταλίας την Κυριακή.

Η 48χρονη ηθοποιός, η οποία βρέθηκε μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της στις διακοπές, φαινόταν απίστευτη καθώς φορούσε ένα πορτοκαλί μαγιό κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Πηγαίνοντας για μια βουτιά στη θάλασσα, η Ισπανίδα σταρ του κινηματογράφου ανέδειξε το απίστευτο κορμί της.

Κάποια στιγμή, η σταρ μεταμόρφωσε το μαγιό της σε full outfit καθώς φόρεσε ένα μπλε τζιν σορτσάκι και κρατούσε μια τσάντα biege.

Η Penelope είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Javier Bardem, με το ζευγάρι να παντρεύεται το 2010 μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Η ηθοποιός είχε πει προηγουμένως πώς θα ήθελε να κάνει μια μουσική ταινία με τον σύζυγό της αφού τον είδε να τραγουδά στο Being the Ricardos.

Η Penelope δεν θεώρησε ποτέ τον εαυτό της τραγουδίστρια μέχρι που ο σκηνοθέτης Rob Marshall την έπεισε ότι μπορούσε για το μιούζικαλ Nine το 2009.

Η ηθοποιός αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight ότι ο σύζυγός της ήταν με τον ίδιο τρόπο και τώρα θέλει να κάνει ένα μιούζικαλ μαζί του.

Όταν ρωτήθηκε για τις δυνατότητες να κάνει ένα μιούζικαλ με τον σύζυγό της, είπε: «Θα ήθελα πολύ. Είδα τον άντρα μου να τραγουδάει και έκανε απίστευτη δουλειά!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments