Ελλάδα

Πυρκαγιά στη Θάσο: 65χρονος “Έβαλα τη φωτιά για να γελάω”

Πυρκαγιά στη Θάσο: 65χρονος “Έβαλα τη φωτιά για να γελάω”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Πυρκαγιά στη Θάσο: Την πόρτα του ανακριτή της Καβάλας πέρασε το πρωί της Παρασκευής [19/8] ο 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό πυρκαγιάς στη Θάσο

Την πόρτα του ανακριτή της Καβάλας πέρασε το πρωί της Παρασκευής [19/8] ο 65χρονος, ο οποίος κατηγορείται για εμπρησμό πυρκαγιάς στη Θάσο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα, κατά την είσοδό του στο Δικαστικό Μέγαρο δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «έβαλε την φωτιά για να γελάει».

Πιθανότατα η διάθεσή του ήταν περιπαικτική καθώς ακόμα και σήμερα αρνείται τις κατηγορίες. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Άλκης Καμπανός: Στο εδώλιο του ΜΟΔ παραπέμπονται οι 12 κατηγορούμενοι της δολοφονίας του φιλάθλου του Άρη

Στο ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου παραπέμπονται να δικαστούν οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο Άλκη Καμπανό, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

alkis

Κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται για τις εξής πράξεις:

  •  – Άπαντες για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη (στην περίπτωση του ‘Αλκη) και σε απόπειρα (στην περίπτωση του πρώτου τραυματισμένου νεαρού), από κοινού,
  • – ένας εξ αυτών για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην περίπτωση του δεύτερου τραυματισμένου νεαρού, και οι υπόλοιποι 11 ως απλοί συνεργοί στην συγκεκριμένη πράξη,
  • – άπαντες για επίθεση και κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, με τις επιβαρυντικές διατάξεις του Αθλητικού Νόμου, όπως επίσης για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments