Ελλάδα

Ρέθυμνο: Προσωρινά κρατούμενος ο 38χρονος που ξυλοκόπησε τους Γερμανούς τουρίστες – Ελεύθερος ο αδερφός του

Ρέθυμνο: Προσωρινά κρατούμενος ο 38χρονος που ξυλοκόπησε τους Γερμανούς τουρίστες – Ελεύθερος ο αδερφός του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ρέθυμνο: Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για την εμπλοκή στο σοβαρό επεισόδιο με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο, την περασμένη Παρασκευή [19/8], ενώ ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 38χρονος που κατηγορείται για την εμπλοκή στο σοβαρό επεισόδιο με την καταδίωξη των Γερμανών τουριστών στο Μυλοπόταμο, την περασμένη Παρασκευή [19/8], ενώ ζήτησε και έλαβε 48ώρη προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 25/8 στις 12:30 το μεσημέρι ενώ παράλληλα έλαβε το δρόμο για τη φυλακή.

Από την άλλη ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος. Οι δύο δράστες πέρασαν στην αντεπίθεση ασκώντας μήνυση κατά των Γερμανών για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Το χρονικό

Ο ένας εξ αυτών συνελήφθη με βάση το ένταλμα που είχε εκδοθεί ενώ ο δεύτερος προσήχθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να εξετασθεί στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διενεργείται. Οι δύο άνδρες κάτοικοι Μυλοποτάμου, εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου. Σε βάρος τους είχε σχηματιστεί σχετική δικογραφία και για έναν από αυτούς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ρεθύμνου για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της 19-08-2022, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, 38χρονος Έλληνας οδηγώντας ΙΧΦ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαινε 36χρονος Έλληνας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί τουρίστες από τη Γερμανία. Στη συνέχεια, οι Έλληνες συνεπλάκησαν με τους αλλοδαπούς, προκαλώντας σε αυτούς σωματικές βλάβες καθώς και φθορές στο όχημά τους, ενώ επιπλέον κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επέδειξαν και μαχαίρι.

Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνες σε οικίες καθώς και άλλους χώρους των συγκεκριμένων προσώπων. Τελικά, οι κατηγορούμενοι παραδόθηκαν σε αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και ο ένας συνελήφθη με βάση το ένταλμα σύλληψης του. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος προσήχθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της ανάκρισης. Επιπλέον, εντοπίστηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments