Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Κολέ θα κρίνει το μέλλον του Φαλ στην Εθνική Γαλλίας

Ολυμπιακός: Ο Κολέ θα κρίνει το μέλλον του Φαλ στην Εθνική Γαλλίας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ολυμπιακός: Για μία θέση μόνο δεν γνωρίζει πλέον ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, όσον αφορά στη δωδεκάδα των «μπλε» για το Ευρωμπάσκετ, με τον Μουσταφά Φαλ να είναι στο όριο

Για μία θέση μόνο δεν γνωρίζει πλέον ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, όσον αφορά στη δωδεκάδα των «μπλε» για το Ευρωμπάσκετ. Ο Κολέ θα ήθελε να είναι πανέτοιμος Μουσταφά Φαλ και έχει δηλώσει πως τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού υπέστη μυϊκό τραυματισμό στον μηρό στις αρχές του Αυγούστου και οι εκτιμήσεις των γιατρών έκαναν λόγο για απουσία ενάμιση μήνα. Ο Κολέ συνεχίζει, λοιπόν με τον Μουχαμαντού Ζαϊτέ στη θέση του, αλλά την ίδια ώρα ο Φαλ κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει. Αυτό θα φανεί πολύ σύντομα, αφού την 1η Σεπτεμβρίου το Ευρωμπάσκετ αρχίζει.

Εξάλλου, σήμερα ο Κολέ ενημέρωσε τον Αϊζάια Κορντινιέ πως δεν θα ταξιδέψει στη Γερμανία για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ, καθώς ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ» επέλεξε τον Τέρι Ταρπέι στη θέση του. Η Γαλλία έχει κληρωθεί στον 2ο όμιλο, στην Κολωνία, μαζί με την οικοδέσποινα Γερμανία και τις Σλοβενία, Ουγγαρία και Λιθουανία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Στην περίπτωση που ο Μουσταφά Φαλ δεν καταφέρει να δώσει το «παρών», η δωδεκάδα της Γαλλίας, φιναλίστ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα είναι η εξής: Τομά Ερτέλ, Άντριου Αλμπισί, Τεό Μαλεντόν, Έλι Οκόμπο, Εβαν Φουρνιέ, Τέρι Ταρπέι, Τίμοθι Λουαού-Καμπαρό, Γκέρσον Γιαμπουσέλι, Αμάθ Μ’παγιέ, Βενσάν Πουαριέ, Ρούντι Γκομπέρ και Μουχαμαντού Ζαϊτέ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments