Lifestyle

Η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε το μαύρο τοπ της Lara Croft εν μέσω της μάχης διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ

Η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε το μαύρο τοπ της Lara Croft εν μέσω της μάχης διαζυγίου με τον Μπραντ Πιτ

Πηγή Φωτογραφίας: The Fashion Vibes- Glamour UK

Έτοιμη να παλέψει σχολίασαν οι φανς της με την νέα καυτή εμφανισή της στο Beverly Hills

Η Angelina Jolie φαίνεται πως κρατάει ακόμα και σήμερα το στύλ της Lara Croft στο Beverly Hills καθώς την απαθανάτησε ο φακός χωρίς εσώρουχο και την κοιλιά έξω.  Η σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, 47 ετών, έλαμψε με το καλίγραμμο σώμα της φορώντας  το μαύρο τοπ που θύμιζε αυτό που φορούσε ο χαρακτήρας της στις δημοφιλείς ταινίες δράσης-περιπέτειας Tomb Raider.

Η εμφανισή της  έρχεται αφού πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η ηθοποιός ήταν η «Jane Doe» που μήνυσε στο FBI τον πρώην σύζυγό της Brad Pitt, ισχυριζόμενη ότι της έριξε μπύρα, την τραυμάτισε και χτύπησε τον γιο της Maddox το 2016.

Στυλ Lara Croft

Η βραβευμένη με Όσκαρ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα μαύρο παντελόνι και με φάπια μαύρα πέδιλα.

Η σταρ του Maleficent φόρεσε ένα λεπτό χρυσό κολιέ και ασορτί σκουλαρίκια. Κρεμασμένη στον ώμο της ήταν μια κομψή μεγάλη καπιτονέ μαύρη τσάντα Yves Saint Laurent με χρυσή λεπτομέρεια. Η Τζολί φόρεσε τις μακριές μελαχρινές τρέσες της, χωρισμένες στο πλάι και αγκαλιάζοντας τους ώμους της.Η καλλονή φαινόταν να είναι σε καλή διάθεση και χαμογέλασε στις κάμερες, παρά το πρόσφατο δράμα γύρω από το πικρό διαζύγιό της με τον Πιτ, 58 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments