Διεθνή

Πούτιν: Τα «βαθιά του συλλυπητήρια» εκφράζει ο Πρόεδρος της Ρωσίας για το θάνατο του Γκορμπατσόφ

Πούτιν: Τα «βαθιά του συλλυπητήρια» εκφράζει ο Πρόεδρος της Ρωσίας για το θάνατο του Γκορμπατσόφ

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters, Al Jazeera

Πούτιν: Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν εκφράζει τα «βαθιά συλλυπητήριά» του για τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ

Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν εκφράζει τα «βαθιά συλλυπητήριά» του για τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, του τελευταίου ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης (1985-1991), δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Ο Βλαντίμιρ Πούτιν εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια μετά τον θάνατο του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πρόκειται να στείλει το πρωί συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια και στους οικείους» του πρώην ηγέτη της ΕΣΣΔ, ανέφερε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: Απεβίωσε ο πρώτος πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο τελευταίος ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το Interfax.

Τον θάνατο του Ρώσου πολιτικού και τελευταίου γενικού γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, μετέδωσε και το TASS.

Η είδηση του θανάτου του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου, με τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα να είναι δεκάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments