Lifestyle

Η έπαυλη της Γκρέτα Γκάρμπο της δεκαετίας του 1930 στο Μπέβερλι Χιλς είναι βγαλμένη από τον ωκεανό

Η έπαυλη της Γκρέτα Γκάρμπο της δεκαετίας του 1930 στο Μπέβερλι Χιλς είναι βγαλμένη από τον ωκεανό

Πηγή Φωτογραφίας: Realtor.com- People

To πολυτελές σπίτι της στο Beverly Hills αξίζει σήμερα 12 εκατομμύρια. Μέσα στα χρόνια έχει ανακαινιστεί ενώ έχουν προστεθεί και νέοι χώροι.

Η Greta Garbo θεωρείται μία από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουν περάσει από το Hollywood με ρόλους σε κάποιες από τις πιο εμπορικές ταινίες από την εποχή του βωβού κινηματογράφου μέχρι το 1941 όταν αποσύρθηκε από την υποκριτική.

Η σταρ δεν ακολουθούσε το lifestyle του Hollywood και προτιμούσε να μένει μακριά από το Λος Άντζελες. Η ηθοποιός είχε ένα σπίτι στη Νέα Υόρκη όπου ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και ένα απομονωμένο σπίτι στο Beverly Hills, το οποίο επισκεπτόταν με τον σύντροφό της, τον διάσημο μουσικό παραγωγό Leopold Stokowski.

To πολυτελές σπίτι της στο Beverly Hills αξίζει σήμερα 12 εκατομμύρια. Μέσα στα χρόνια έχει ανακαινιστεί ενώ έχουν προστεθεί και νέοι χώροι

Η έπαυλη έχει 6 κρεβατοκάμαρες, 6 μπάνια, μεγάλα δωμάτια, δύο τζάκια, μια μεγάλη κουζίνα και ξύλινα πατώματα.Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει πισίνα και σπα και μπαλκόνια με απίστευτη θέα στη γειτονιά και τη θάλασσα.Το καλύτερο από όλα, ο Sassaman πρόσθεσε μια πισίνα υπερχείλισης και σπα στη βεράντα. «Επειδή το σπίτι είναι τοποθετημένο στην άκρη ενός λόφου, η πισίνα έπρεπε να χτιστεί στην πλαγιά του λόφου για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι το σπίτι καθόταν πάνω στο νερό», είπε στο Elle Decor, το οποίο δημοσίευσε την ανακαίνιση το 2009.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments