Διεθνή

Ορκισμένος εργένης ή παλιμπαιδίζων πενηντάρης;

Ορκισμένος εργένης ή παλιμπαιδίζων πενηντάρης;

Πηγή Φωτογραφίας: Queen.gr

Ο όμορφος Ντι Κάπριο διατηρούσε για περίπου τέσσερα χρόνια σχέση με την γοητευτική Καμίλα Μορόνε. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, έμελλε να είναι το τελευταίο στη μεταξύ τους σχέση

Σε έναν ιδιότυπο αγώνα ερμηνείας έχει επιδοθεί ο καλλιτεχνικός και δημοσιογραφικός κόσμος αναφορικά με τους λόγους, για τους οποίους χωρίζει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τιτιβίσματα, σχόλια και δημοσιεύματα συνοδεύουν τον πρόσφατο χωρισμό του Ντι Κάπριο με την 25χρονη καλλονή Καμίλα Μορόνε.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα κάπως από την αρχή

Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα για τα εκατομμύρια θαυμαστριών του διάσημου πρωταγωνιστή. Ο όμορφος Ντι Κάπριο διατηρούσε για περίπου τέσσερα χρόνια σχέση με την γοητευτική Καμίλα Μορόνε. Αυτό το καλοκαίρι, όμως, έμελλε να είναι το τελευταίο στη μεταξύ τους σχέση. Αν και η στιγμή του χωρισμού αναφέρεται ως «δύσκολη», το γεγονός της διακοπής της σχέσης τους είναι αναντίρρητο. Ο 47χρονος ηθοποιός και το 25χρονο μοντέλο έδωσε τέλος στη σχέση τους, μετά από ένα ειδύλλιο που διατηρούνταν άσβεστο στα μάτια της κοινής γνώμης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo Dicaprio (@leonardodicaprio._.leo)

Χαρακτηριστικό είναι ότι το ζευγάρι είχε συλληφθεί επανειλημμένωςαπό τους επιδέξιους παπαράτσι να κάνει καθημερνές βόλτες, άλλοτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, άλλοτε του Λος Άντζελες. Η απόφαση, όμως, του Ντι Κάπριο είναι οριστικά ειλημμένη. Ο σχεδόν πεντηκονταετής ηθοποιός είναι ανένδοτος ως προς την απόφασή του αυτή, η οποία, όμως, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά χωρισμών με εκπροσώπους του φωτεινού μισού του Ουρανού, μόλις φθάσουν την ηλικία των 25 ετών.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, κατά το γνωστό απόφθεγμα. Τι συμβαίνει, τελικά, και ο πρωταγωνιστής του Χόλυγουντ αποχαιρετά τις σχέσεις του, όταν αυτές σβήσουν τα κεριά του μέσου της τρίτης μόλις δεκαετίας της ζωής τους;

Η πιο διαδεδομένη εξήγηση είναι αυτή που διέρρευσε από ανθρώπους του περιβάλλοντός του:

«Από τη στιγμή που γνωρίζεται με μια κοπέλα, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Αν περάσει μια ηλικία, θα χωρίσουν. Αν έρθουν πολύ κοντά, θα χωρίσουν. Ο Λίο έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει αλλάξει». Αυτή είναι μια εξήγηση που κερδίζει θαυμαστές και φίλους παγκοσμίως. Αλλά δεν είναι η μόνη. Και τούτο, γιατί δεν φαίνεται αρκετά πειστική.

Παραβλέπει τον ηλικιακό παράγοντα του ίδιου του κινηματογραφικού σταρ. Ο Ντι Κάπριο προετοιμάζεται να γίνει 48 ετών. Που σημαίνει ότι βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τα πενήντα, με την εικόνα του πενηντάρη, που φέρει και την επίσημη σφραγίδα του μεσόκοπου, του άνδρα που βρίσκεται «στου δρόμου τα μισά».

Η προσέγγιση του υποβόσκοντος παλιμπαιδισμού με ό,τι ευχάριστο αυτό συνεπάγεται (ανεμελιά, αποστάσεις από τα οικογενειακά βάρη, τις συζυγικές υποχρεώσεις…) δεν θα έπρεπε να απορριφθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Εκτός κι αν ο Ντι Κάπριο είναι «ορκισμένος εργένης». Τότε, όμως, γιατί χωρίζει την κοπέλα του, όταν αυτή γίνει μόλις 25 ετών;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments