Πολιτισμός

Το εμβληματικό γαλλικό ζαχαροπλαστείο Laduree ανοίγει τις πύλες της νέας ολάνθιστης βεράντας του

Το εμβληματικό γαλλικό ζαχαροπλαστείο Laduree ανοίγει τις πύλες της νέας ολάνθιστης βεράντας του

Πηγή Φωτογραφίας: We Heart It

Είναι ό,τι πιο ρομαντικό θα θαυμάσετε σήμερα

Το Ladurée σάς καλωσορίζει για μια μαγεμένη tea experience στη νέα του βεράντα στα Ηλύσια Πεδία. Ένας χώρος βγαλμένος από παραμύθι, που απογειώνει τις αισθήσεις και μετατρέπεται στο απόλυτο στέκι για όποιον σκοπεύει να επισκεφθεί την Πόλη του Φωτός αυτήν την περίοδο.

View this post on Instagram

A post shared by LADUREE PARIS OFFICIEL (@maisonladuree)

Η λεωφόρος Champs-Elysées στο Παρίσι καλωσορίζει μια νέα floral βεράντα του House of Ladurée, για να σας προσφέρει μεσημεριανό γεύμα και βουκολικό τσάι. Από τον Ιούλιο, η Ladurée εγκαινίασε μια νέα βεράντα γεμάτη λουλούδια που θα σας κάνουν να αποδράσετε από την πρωτεύουσα. Με χωρητικότητα 54 θέσεων, αυτή η βεράντα είναι ανοιχτή από τις 08:00 έως τις 21:30. Ένα ιδανικό σκηνικό για ένα γκουρμέ διάλειμμα στα Ηλύσια Πεδία, είτε για πρωινό, brunch, απογευματινό σνακ ή βραδινό κοκτέιλ.

Σχεδιασμένη από το αρχιτεκτονικό στούντιο Malherbe και διακοσμημένη από την Anne Vitchen, η οποία είναι specialist στην made-to-measure έμπνευση με λουλούδια, η βεράντα Ladurée έχει μεταμορφωθεί για να σας προσφέρει έναν πραγματικό κήπο με λουλούδια στην καρδιά αυτού που είναι γνωστό ως «Η πιο όμορφη λεωφόρος στον κόσμο».

Αυτή η νέα πράσινη όαση σας καλωσορίζει πριν από την πλήρη ανακαίνιση του διάσημου ιστορικού pastry shop-tea room, που έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο. Από τη γαστρονομική πλευρά, ο Pastry Chef Julien Alvarez προσφέρει τάρτες με λεμόνι, φιστίκι και φράουλα, καθώς και τα αμίμητα macaroons, με την υπογραφή του οίκου.

Σκοπός για τον σχεδιασμό του χώρου ήταν να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που να εκπέμπει ζωντάνια, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην Πόλη του Φωτός, πιο αισιόδοξη και γεμάτη χρώματα. Για τον λόγο αυτόνέχουν προστεθεί σε κάθε γωνία ογκώδη, καταπράσινα φυτά, εξασφαλίζοντας έτσι ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό, τόσο ταιριαστό με το Παρίσι.

Οι μοναδικές λιχουδιές σε συνδυασμό με το super tasty τσάι προσφέρουν μια μια εμπειρία που μένει αξέχαστη στους επισκέπτες, καθώς ποτέ άλλοτε ένα ταξίδι στην πανέμορφη αυτή πόλη δε φάνταζε τόσο δελεαστικό.

Πέρα από τα πράσινα στοιχεία που έχουν την τιμητική τους, βλέπουμε με ένα γρήγορο tour πως οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους, με το μπεζ να πρωταγωνιστεί όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του.

Η κομψότητα και η υψηλή αισθητική μάς εντυπωσιάζουν, με τα πολύχρωμα τριαντάφυλλα να βρίσκονται παντού και να προσφέρουν μια fresh αίσθηση στους guests, ιδίως κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών του χρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments