Focus

Julia Roberts: «Η οικογένεια Clooney με έσωσε από την απόλυτη μοναξιά και την απελπισία»

Julia Roberts: «Η οικογένεια Clooney με έσωσε από την απόλυτη μοναξιά και την απελπισία»

Πηγή Φωτογραφίας: Elle

Julia Roberts: Η ηθοποιός μίλησε για την εποχή που γύριζε το 'Ticket to Paradise' στην Αυστραλία.

Η Julia Roberts επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο Ocean’s Eleven και Money Monster, George Clooney στην ταινία ‘Ticket To Paradise’. Οι δύο σταρ που είναι και καλοί φίλοι πέρασαν τα γυρίσματα της ταινίας στην Αυστραλία κατά τη διάρκεια της πανδημίας και όπως ανέφερε η ηθοποιός σε νέα συνέντευξή της μαζί με τον Clooney στους New York Times. Η Roberts ήταν μακριά από την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά, όμως ο George είχε νοικιάσει ένα σπίτι στη χώρα μαζί με τη σύζυγό του, Amal Clooney, και τα δυο παιδιά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

“Η Julia έμενε σε ένα σπίτι κοντά σε μένα και στην Amal και τα παιδιά” είπε ο Clooney εξηγώντας πως “της πήγαινα μια κούπα καφέ. Ήταν η θεία Juju για τα παιδιά μου”. Η Roberts απάντησε πως “η οικογένεια Clooney με έσωσε από την απόλυτη μοναξιά και την απελπισία. Ήμασταν σε μια φούσκα και ήταν η μεγαλύτερη περίοδος που έχω μείνει μακριά από την οικογένειά μου. Δεν νομίζω ότι έχω περάσει τόσο χρόνο με τον εαυτό μου από τότε που ήμουν 25 ετών”.

Ο Clooney και η Roberts μπορεί να έχουν απίστευτη χημεία μπροστά στην οθόνη, όμως όπως παραδέχτηκαν χρειάστηκαν πάνω από 80 διαφορετικές λήψεις για να γυρίσουν μια σκηνή με φιλί, αφού γελούσαν διαρκώς.

Η Τζούλια Ρόμπερτς έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι φωτογραφίες με τον σύζυγο της, Ντάνι Μόντερ είναι σπάνιες, ενώ στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram δεν υπάρχουν φωτογραφίες των παιδιών της.Η ηθοποιός γνώρισε τον σύζυγό της στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Μεξικανός», όπου εκείνος εργαζόταν ως κάμεραμαν, το 2001 και τον επόμενο χρόνο αντάλλαξαν όρκους αγάπης. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun», η 51χρονη αναγνώρισε ότι «είναι πολύ προσεκτική όταν ανοίγει την τηλεόραση».

«Είναι ενδιαφέρον να προσπαθείς να μεγαλώσεις παιδιά αυτές τις μέρες, επειδή είναι όλα τόσο καινούργια – τα άγχη, οι πηγές πληροφόρησης, έχοντας έτσι τον κόσμο στο χέρι» πρόσθεσε η Ρόμπερτς. «Προσπαθώ να τους κρατήσω μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή δεν καταλαβαίνω γιατί πραγματικά τα χρειάζονται αυτήν τη στιγμή».

«Είμαι μια αυστηρή μητέρα, δεν χάνω πραγματικά την ψυχραιμία μου, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό τα παιδιά να γνωρίζουν τα όριά τους», είπε για την ανατροφή των παιδιών και για το ότι εργάζεται στο Χόλιγουντ ». «Αν συμβεί κάτι δεν τους τιμωρώ, προτιμώ να συζητώ μαζί τους. Νομίζω ότι το σοβαρό μου πρόσωπο είναι αρκετή τιμωρία», τόνισε.

Μια ήρεμη και φυσιολογική οικογενειακή ζωή είναι σημαντική για την Ρόμπερτς, η οποία εξήγησε ότι εργάζεται σκληρά για να διατηρήσει την ισορροπία.

Τα παιδιά της κάνουν τακτικά δουλειές, όπως να στρώνουν τα κρεβάτια τους και να τακτοποιούν τα ρούχα επειδή είναι «σημαντικές δεξιότητες ζωής», όπως ανέφερε.

«Η επιθυμία να διατηρήσουμε την οικογένειά μας ακέραιη είναι κάτι που ο σύζυγός μου και εγώ θεωρούμε προτεραιότητα. Για δύο άτομα που εργάζονται στη βιομηχανία του θεάματος, είναι εκπληκτικό» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments