Focus

Η Tilda Swinton τιμά την Ουκρανία με κίτρινα μαλλιά στο Φεστιβάλ Βενετίας

Η Tilda Swinton τιμά την Ουκρανία με κίτρινα μαλλιά στο Φεστιβάλ Βενετίας

Πηγή Φωτογραφίας: Biography (Bio.)

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με μια neon κίτρινη απόχρωση στα μαλλιά της.

Η Tilda Swinton δεν έχει κάνει ποτέ κάποια αδιάφορη εμφάνιση στο κόκκινη χαλί και το look το οποίο επέλεξε για το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

View this post on Instagram

A post shared by DarumaView.it (@darumaview)

Η διάσημη ηθοποιός που είναι γνωστή για τα κομψά, avant- garde σύνολα που επιλέγει, εμφανίστηκε στη Βενετία με ένα νέο χρώμα στα μαλλιά της και styling που έκρυβε ένα σημαντικό μήνυμα.Η Swinton έκανε μια εμφάνιση στη συνέντευξη Τύπου της ταινίας της ‘The Eternal Daughter’ έχοντας βάψει τα μαλλιά της σε μια neon κίτρινη απόχρωση ενώ φορούσε ένα μπλε Loewe πουκάμισο. Οι αποχρώσεις που επέλεξε ήταν μια αναφορά στη σημαία της Ουκρανίας, χρώματα που θεωρούνται σύμβολα ανεξαρτησίας και ελευθερίας για τους Ουκρανούς.

“Είναι τιμή μου να φοράω τη μισή Ουκρανική σημαία” είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Αργότερα, στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας, η ηθοποιός πόζαρε με το ίδιο hairstyle και ένα Haider Ackerman φόρεμα σε μπλε απόχρωση, επιλέγοντας και πάλι τα ίδια χρώματα.

View this post on Instagram

A post shared by DarumaView.it (@darumaview)

Πριν λίγες μέρες και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, έστειλε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας ζητώντας από τους καλλιτέχνες να μιλήσουν ανοιχτά εναντίον του πολέμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments