Lifestyle

Ντέμι Μουρ: Αποχαιρετά το καλοκαίρι από την Ελλάδα φορώντας το μπικίνι της

Ντέμι Μουρ: Αποχαιρετά το καλοκαίρι από την Ελλάδα φορώντας το μπικίνι της

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την Ελλάδα επέλεξε φέτος για τις διακοπές η ηθοποιός.

Θέλησε λοιπόν, να μοιραστεί με τους followers της στιγμιότυπα από τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού της στην Ελλάδα και έτσι ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram νέες φωτογραφίες, πάνω σε ένα σκάφος με την ελληνική σημαία.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η διάσημη ηθοποιός απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού στις ελληνικές θάλασσες και ποζάρει με ένα λευκό και ένα μαύρο μπικίνι δείχνοντας μας την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Η Ντέμι Μουρ, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της «Inside Out» και τις αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Άστον Κούτσερ, συνεργάστηκε με την ποπ σταρ Ριάνα και την επιτυχημένη σειρά πολυτελών εσωρούχων της φίρμας «Savage X Fenty». Το βιβλίο της Ντέμι Μουρ «Inside Out» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της σταρ. Σε 170 σελίδες, η Μουρ αναφέρεται στη µάχη της µε τα ναρκωτικά και την κατάθλιψη, στον βιασμό από τον ζάπλουτο οµογενή Βασίλη ∆ούµα, αλλά και στα «τρίο» µε τον Άστον Κούτσερ που… µετάνιωσε.Η σταρ του «St. Elmo’s Fire», του «Ghost» και του «A Few Good Men» περιγράφει τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια, στα οποία θυμάται να προσπαθεί με τα μικρά της δάχτυλα να βγάζει από το στόμα της μητέρας της τα χάπια που έπαιρνε. Στα 15 της χρόνια αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα βιασμού. Η σχέση της με τον γόη του Χόλιγουντ και πολύ μικρότερό της, Άστον Κούτσερ ήταν σταθμός στη ζωή της.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Γνωρίστηκαν το 2003 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Κατά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους, η Μουρ στα 42 έμεινε έγκυος. Το έμβρυο ήταν κοριτσάκι και επρόκειτο να την ονομάσουν Τσάπλιν-Ρέι. Παρόλα αυτά, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μουρ έχασε το παιδί, κλείστηκε στον εαυτό της και κατέφυγε στο αλκοόλ. Το ζευγάρι προσπάθησε να αποκτήσει παιδί αλλά δεν τα κατάφεραν και το 2011 χώρισαν οριστικά, λόγω απιστίας του Κούτσερ. Ο σταρ παντρεύτηκε τη Μίλα Κούνις και έγινε πατέρας, ενώ η Μουρ εθίστηκε τόσο στις ναρκωτικές ουσίες, όσο και στο αλκοόλ.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Η υγεία της πήγαινε από το από στο χειρότερο και ένιωθε ότι σιγά σιγά τα όργανα του σώματος της έπαυαν να βρίσκονται σε κανονική λειτουργία. Το 2012 μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από ένα σοβαρό επεισόδιο που είχε αλλά και επειδή οι σχέσεις της με τις κόρες που είχε αποκτήσει από τον πρώην σύζυγό της Μπρους Γουίλις, άρχισαν να είναι τεταμένες. Λίγο πριν την κυκλοφορία του βιβλίου της, η Ντέμι Μουρ, ελπίζει και θέλει, το κοινό που θα το διαβάσει να τη δει, όπως ακριβώς εκείνη βλέπει τον εαυτό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments