Πολιτική

Οικονόμου για εκλογικό νόμο: Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη ΔΕΘ

Οικονόμου για εκλογικό νόμο: Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη ΔΕΘ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τον εκλογικό νόμο, τη ΔΕΘ και άλλα θέματα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση των παρακολουθήσεων, τον εκλογικό νόμο, τη ΔΕΘ και άλλα θέματα αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου. Το σχέδιο της κυβέρνησης για την ελληνική οικονομία αποδίδει, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Σημείωσε ότι παρά τις απανωτές κρίσεις η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με ρυθμό 7,7% στο β’ τρίμηνο, σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ. Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι η ελληνική οικονομία διατηρεί την αναπτυξιακή δυναμική της.

Για τα μέτρα στήριξης στη ΔΕΘ

Βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης και πως ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ θα εξειδικεύσει τα έκτακτα και τα μόνιμα μέτρα. Για την αυριανή σύνοδο των υπουργών Ενέργειας είπε ότι η Ελλάδα θα ζητήσει τη λήψη άμεσων και γενναίων μέτρων τονίζοντας ότι είναι αδιανόητη οποιαδήποτε αναβλητικότητα. Πρόσθεσε ότι οι προτάσεις Μητσοτάκη από επταμήνου βρισκονται πλέον στη βασική ατζέντα στο συμβουλίου. Το πρόβλημα επανέλαβε είναι πανευρωπαίκό και απαιτούνται ευρωπαϊκές λύσεις.

Για την ΔΕΘ είπε αποτελεί ευκαιρία απολογισμού και παρουσίασης του σχεδίου όχι μόνο για τον επόμενο χρόνο, αλλά για το μέλλον.

Παρά τις τεκτονικές αλλάγες, η Ελλάδα αντέχει καλύτερα από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης, και αυτό είναι προϊόν του σχεδίου και της διαχείρησης της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, ανέφερε, θα παρουσιάσει τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη της χώρας, για να υποστούμε τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες.

Για την αλλαγή του εκλογικού νόμου

“Θα απαντήσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, εκεί θα αποσαφηνίσει. Ο εκλογικός νόμος είναι εργαλείο, όχι αυτοσκοπός. Έχουν κατατεθεί απόψεις στο δημόσιο διάλογο, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στο ζήτημα, θα κλείσει οριστικά το θέμα, να μην σπεύδει κανείς να προεξοφλεί τις απόψεις του προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση” ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments