Lifestyle

Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με μπλε καυτό μπικίνι σε ιδιωτική παραλία

Τζούλια Νόβα: Ποζάρει με μπλε καυτό μπικίνι σε ιδιωτική παραλία

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Τζούλια Νόβα: Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν με την σέξι ανάρτησή της.

Στην Αντίπαρο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζούλια Νόβα. Η εντυπωσιακή ξανθιά παρουσιάστρια, έχοντας πλέον γίνει μητέρα φαίνεται να διασκεδάζει χαλαρές στιγμές στα ελληνικά νησιά.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Μάλιστα, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία από ιδιωτική παραλία. Σε αυτήν, βλέπουμε την Τζούλια Νόβα με μπλε μπικίνι και κεφτεδάκια στα μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Τα likes «έπεσαν» βροχή, όπως και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους, που φάνηκε πως ενθουσιάστηκαν με την ανάρτησή της.

Ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε η κόρη της;

Αυτό έγινε προχθές και μας συγκίνησε όλους. Είμαστε για καλοκαίρι στην Πάρο – έχει έρθει μαζί μας και η μητέρα μου για να μας βοηθάει με τη μικρή. Πριν από πέντε μέρες, ο Μιχάλης χρειάστηκε να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα, έχει το εστιατόριο Pirates House στη Ροδόπολη, στον Διόνυσο. Εκείνη την ημέρα μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης και η μικρή φώναξε “μπαμπά”. Αυτή ήταν η πρώτη της λέξη. Όλοι βάλαμε τα κλάματα, και εγώ και η μητέρα μου και, φυσικά, ο Μιχάλης. Τρελαθήκαμε. Δεν το κρύβω, ζήλεψα λίγο, γιατί θα ήθελα να πει πρώτα “μαμά”, αλλά τι να κάνουμε; Μάλλον έχουμε και οι δύο αδυναμία στον μπαμπά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments