Trash

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανακοίνωσε ότι περιμένει κοριτσάκι – Το βίντεο που δημοσίευσε

Τζούλια Αλεξανδράτου: Ανακοίνωσε ότι περιμένει κοριτσάκι – Το βίντεο που δημοσίευσε
Τζούλια Αλεξανδράτου: Μαμά κοριτσιού θα γίνει το πρώην μοντέλο αισθησιακών ταινιών

Τις πιο όμορφες και τρυφερές μέρες της ζωής της περνάει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στα χέρια της το πρώτο της παιδί.

Το πρώην μοντέλο αισθησιακών ταινιών μοιράζεται από τη πρώτη στιγμή της εγκυμοσύνης της στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους και έτσι το βράδυ της Πέμπτης (8/9) με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τι φύλο  μωρού περιμένει.

Η Τζούλια μέσα από τον γυναικολόγο της, έκανε γνωστό πως περιμένει κοριτσάκι!

View this post on Instagram

A post shared by Julia Hunt (@juliahunt0000)

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά τα άσχημα σχόλια που ακολούθησαν την αναγγελία της εγκυμοσύνης της έκαναν τη νεαρή κοπέλα να ξεσπάσει εναντίον όσων επέλεξαν να εκφραστούν αρνητικά.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Hunt (@juliahunt0000)

“Θα πάθετε τίποτα απ’ τη χολέρα που βγάζετε. Να πάτε σε κάνα γιατρό να καθαρίσετε την ψυχή σας. Ζώα. Σκουπίδια” έγραψε η Τζούλια Αλεξανδράτου σε story της στο Instagram επιτιθέμενη σε όσους σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.Ξεχνώντας τον θυμό της, η Τζούλια Αλεξανδράτου, λίγες ώρες αργότερα, ανέβασε μια φωτογραφία με το υπερηχογράφημα του μωρού της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments