Trash

Εκτός εαυτού ο Τζεφ Μπέζος με καθηγήτρια που ευχήθηκε στην Ελισάβετ έναν «βασανιστικό» θάνατο

Εκτός εαυτού ο Τζεφ Μπέζος με καθηγήτρια που ευχήθηκε στην Ελισάβετ έναν «βασανιστικό» θάνατο

Πηγή Φωτογραφίας: Platform.gr

Τι της απάντησε ο μεγιστάνας;

Μια καθηγήτρια πανεπιστημίου ευχήθηκε στην βασίλισσα Ελισάβετ «βασανιστικό» θάνατο και κατακρίθηκε αμέσως από τον ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος.

Ειδικότερα η Uju Anya, καθηγήτρια στο Carnegie Mellon University, την Πέμπτη – λίγο πριν η μονάρχης αφήσει την τελευταία της πνοή – έγραψε σε tweet: «Άκουσα ότι η επικεφαλής της μοναρχίας μιας ληστρικής γενοκτονικής αυτοκρατορίας επιτέλους πεθαίνει. Μακάρι ο πόνος της να είναι βασανιστικός».

Ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου της απάντησε, γράφοντας με την σειρά του στο Twitter: «Αυτός είναι ένας άνθρωπος που υποτίθεται ότι εργάζεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο; Δεν νομίζω».

Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή στο κάστρο Μπάλμοραλ στη Σκωτία. Η Anya της ευχόταν να πεθάνει «βασανιστικά» μόλις μια ώρα πριν ανακοινωθεί τελικά ο θάνατός της 96χρονης μονάρχη.

Απαντώντας στον Μπέζος η καθηγήτρια έγραψε σε άλλο tweet: «Μακάρι όλοι όσοι εσύ και η χωρίς έλεος απληστία σου έχουν βλάψει σε αυτόν τον κόσμο να σε θυμούνται με τόσο στοργικά όσο θυμάμαι εγώ τους αποικιστές μου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments