Πολιτική

«Ψευτονταής ο Μητσοτάκης, κρύβεται πίσω από Γαλλία και ΗΠΑ»

«Ψευτονταής ο Μητσοτάκης, κρύβεται πίσω από Γαλλία και ΗΠΑ»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Ρεπορτάζ και αναλύσεις διαστρεβλώνουν την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για δεύτερη, συνεχόμενη ημέρα και, κυρίως, τροφοδοτούν την ένταση, παρουσιάζοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως θρασύδειλο, που, δήθεν, εκτοξεύει απειλές πολέμου εναντίον της Τουρκίας

Εμπρηστικό είναι το κλίμα απέναντι στον Έλληνα Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον σημερινό τουρκικό Τύπο

Ρεπορτάζ και αναλύσεις διαστρεβλώνουν την ομιλία και τη συνέντευξη Τύπου του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης για δεύτερη, συνεχόμενη ημέρα και, κυρίως, τροφοδοτούν την ένταση, παρουσιάζοντας τον Έλληνα Πρωθυπουργό ως θρασύδειλο, που, δήθεν, εκτοξεύει απειλές πολέμου εναντίον της Τουρκίας, ενώ την ίδια στιγμή αναζητεί την αρωγή και την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών και της Γαλλίας.

Χαρακτηριστικό προς τούτο είναι το αφιέρωμα της γνωστής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ», στο οποίο ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται σαν «πανικόβλητος μετά την προειδοποίηση του προέδρου Ερντογάν, “Μπορεί να έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ” ο Έλληνας πολιτικός χρειάστηκε να απαντήσει στα τουρκικά», με την αποστροφή αυτή να αναφέρεται στη χθεσινή, ηχηρή τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, ότι «Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα, κύριε Ερντογάν».

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι εμπιστεύεται τις ΗΠΑ και τη Γαλλία έναντι της Τουρκίας», δεδομένου ότι «υπέγραψε πολλές συμφωνίες με πολλές χώρες», μετατρέποντας την Ελλάδα σε «αμερικανική βάση», στέλνοντας επιστολές διαμαρτυρίας σε όλες τις ισχυρές, οικονομικά και στρατιωτικά, δυτικές χώρες και προετοιμάζοντας τη σημερινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Γαλλίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι, λοιπόν, παρά ένας «ψευτονταής», που τρέχει να κρυφτεί πίσω από τη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments