Focus

Το έξυπνο σχέδιο της Κέιτι Χολμς για να πάρει διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ χωρίς να χάσει την κόρη τους

Το έξυπνο σχέδιο της Κέιτι Χολμς για να πάρει διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ χωρίς να χάσει την κόρη τους

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Τα προβλήματα στην ιδιωτική τους ζωή ίσως να μην ήταν αρκετά καλή δικαιολογία, ώστε να βγει το διαζύγιο υπέρ της χολιγουντιανής σταρ και να απομακρυνθεί μαζί με την ανήλικη κόρη τους, Σούρι Κρουζ, μια για πάντα από κοντά του.

Το 2012 η είδηση διαζυγίου της Κέιτι Χολμς με τον Τομ Κρουζ έπεσε ουρανοκατέβατη, σαστίζοντας το Χόλιγουντ. Ένα από τα πιο λαμπερά και (ταιριαστά για κάποιους) ζευγάρια της showbiz πρόκειται να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική του ζωή έπειτα από έξι χρόνια έγγαμου βίου. Η απόφαση, ωστόσο, του χωρισμού δεν είναι κοινή, ούτε καν συζητήθηκε από τους δύο συζύγους. Για την ακρίβεια, η Χόλμς είχε τους λόγους της να “ξεφύγει” από τον συγκεκριμένο γάμο αλλά και τον άνθρωπο αυτό, χωρίς ωστόσο να χάσει την επιμέλεια της κόρης τους, πράγμα αδύνατο χωρίς πειστικές εξηγήσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Suri Cruise and Katie Holmes (@suricruisekatieholmes)

Τα προβλήματα στην ιδιωτική τους ζωή ίσως να μην ήταν αρκετά καλή δικαιολογία, ώστε να βγει το διαζύγιο υπέρ της χολιγουντιανής σταρ και να απομακρυνθεί μαζί με την ανήλικη κόρη τους, Σούρι Κρουζ, μια για πάντα από κοντά του. Όμως, η ιδεολογία που ανέπτυξε και διατηρεί ο Κρουζ, ως μέλος της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, φαίνεται πως προβλημάτιζαν σημαντικά την Χόλμς ως αναφορά την επιμέλεια της κόρης της, αφού γνώριζε καλά πως η Νικόλ Κίντμαν έπειτα από το μοιραία διαζύγιο με τον σταρ του “Top Gun” δεν είχε συναντήσει για πολλά χρόνια τα παιδιά της. Ο “έλεγχος” της ζωής τους από το εν λόγω θρησκευτικό κίνημα ήταν ουσιαστικά το μεγαλύτερο ζήτημα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. Και τα κατάφερε, με ένα μυστικό, στρατηγικό σχέδιο που δύσκολα μπορούσε να αποτύχει.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές από το οικογενειακό τους περιβάλλον, η Χολμς “σχεδίαζε” από καιρό και με πολύ προσεκτικές κινήσεις το διαζύγιο, προκαλώντας μάλιστα “έκπληξη” στον ηθοποιό με την ανακοίνωση του χωρισμού από το τηλέφωνο, καθώς εκείνος βρισκόταν της περίοδο εκείνη στα γυρίσματα ταινίας στην Ισλανδία. Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξη στο αμερικανικό “People”, ο Κρουζ παραδέχτηκε ότι “δεν περίμενε” να ακούσει ότι η σύζυγός του τον χωρίζει έπειτα από έξι χρόνια γάμου και ειδικά μέσω τηλεφώνου. “Η ζωή είναι μια τραγική κωμωδία. Πρέπει να έχεις χιούμορ. Το καλό της υπόθεσης ήταν ότι ήταν μακριά και είχα απίστευτο χρόνο να σκεφτώ” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Βέβαια, αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκα μπροστά την στιγμή του επίμαχου τηλεφωνήματος, καθώς διακόπηκε μια σκηνή για να απαντήσει σε αυτό, ο χολιγουντιανός σταρ “σοκαρίστηκε” με όσα του έλεγε η σύζυγός του, η οποία τον καλούσε από σπίτι μιας φίλης, χωρίς να γνωρίζει εκείνος την ακριβή τοποθεσία της. Σύμφωνα με το “TMZ”, ο Τομ Κρουζ από την αρχή της σχέσης του με την Κέιτι Χολμς είχε ορίσει έναν σωματοφύλακα και έναν οδηγό να βρίσκονται πάντοτε κοντά της και οι οποίοι, όπως αναφέρεται, έδιναν πλήρη αναφορά για τις κινήσεις της. Η απομάκρυνση των τελευταίων από δίπλα της, ήταν και το βασικότερο βήμα της Χόλμς στην κατάστρωση του σχεδίου.

Αφού ενοικίασε ένα μυστικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, η ηθοποιός περνούσε αρκετό χρόνο εκεί συγκεντρώνοντας γύρω της άτομα που εμπιστευόταν. Οι “Los Angeles Times” αποκάλυψαν, μεταξύ άλλων, πως η Χόλμς χρησιμοποιούσε μάλιστα κινητά “μιας χρήσης”, ώστε να τηλεφωνεί στους δικηγόρους της και να τους ενημερώνει για την κατάσταση, χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους ανθρώπους του συζύγου της. Από την ημέρα του τηλεφωνήματος, με το 43χρονο μοντέλο να έχει εγκαταλείψει μαζί με την Σούρι την οικογενειακή τους κατοικία, το διαζύγιο διευθετήθηκε σε μόλις δέκα ημέρες.

Ένα ακόμα κομβικό σημείο στην διαδικασία του διαζυγίου τους, ήταν η απόφαση της Χόλμς να υποβάλει αίτηση σε τρεις διαφορετικές Πολιτείες της Αμερικής, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ακύρωσής του και εξασφαλίζοντας την πλήρη επιμέλεια της κόρης τους. Το ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που δημιούργησαν πριν από τον γάμο, βοήθησε σημαντικά στην γρήγορη και δίκαιη κατανομή των περιουσιακών στοιχείων. Ο Τομ Κρουζ, αν και του επιτράπηκαν οι επισκέψεις στην κόρη του, δεν την έχει συναντήσει από το 2012, κάτι που εικάζεται ότι οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ασχολείται με την Σαϊεντολογία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments