Lifestyle

Beyoncé: Πάρτι με θέμα ντίσκο και καλεσμένοι Kim Kardashian, Zendaya και Katy Perry

Beyoncé: Πάρτι με θέμα ντίσκο και καλεσμένοι Kim Kardashian, Zendaya και Katy Perry

Πηγή Φωτογραφίας: POPSUGAR

Beyoncé: Τα γενεθλιά της κόστισαν μερικά εκατομμύρια

Κι αν νομίζεις πως το μεγαλύτερο πάρτι με τους γνωστότερους A-list celebrities είναι εκείνο του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ ή αυτό που ακολουθεί το Met Gala, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς φαίνεται πως διοργάνωσε η Beyoncé, η οποία έκλεισε τα 41 στις 4 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας το περασμένο Σάββατο τους γνωστότερους φίλους της για να γιορτάσει.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Πιο αναλυτικά, το πάρτι των εκατομμυρίων έλαβε χώρα στο Bel-Air της Καλιφόρνιας και η guestlist περιελάμβανε τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Η Queen Bey για τα 41α γενέθλιά της εμπνεύστηκε να πραγματοποιήσει ένα ντίσκο πάρτι, γι’αυτό κάλεσε τους πιο γνωστούς φίλους της, οι οποίοι είχαν ντυθεί ανάλογα με το θέμα, να χορέψουν και να περάσουν καλά.

Ύστερα από την πασαρέλα του οίκου Fendi, όπου η Kim Kardashian έδωσε το παρών στην πρώτη σειρά πλάι στην Sarah Jessica Parker, εμφανίστηκε στο πάρτι της ντίβας του τραγουδιού, μαζί με τη μητέρα της, Kris Jenner και την αδερφή της Khloe.

Μάλιστα, ο πρώην σύντροφος της Khloe, Tristan Thompson, ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους, ο οποίος έδωσε το παρών και φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι. Από την άλλη, τα φωτογραφικά κλικ εντόπισαν τη Zendaya, η οποία για τη βραδιά επέλεξε να αλλάξει λουκ στα μαλλιά της, φορώντας πιθανότατα μια ξανθιά περούκα (καθώς η ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν έχει πειράξει ποτέ τα μαλλιά της), αλλά και τη Lizzo, όπως και τον Drake.

Το παρών έδωσαν επίσης, η Kelly Rowland ο Machine Gun Kelly με τη Megan Fox, η Bella Hadid, ο Jaden Smith, η Vanessa Bryant, η Lily-Rose Depp, ο Drake, η Adele και η Katy Perry. Δες φωτογραφίες εδώ.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα, αφού η Beyoncé έλαμψε μέσω της νέας της καμπάνιας για τον οίκο κοσμημάτων Tiffany & Co, του οποίου είναι το νέο πρόσωπο. Παράλληλα, η διάσημη σταρ πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ, Renaissance, – το 7ο κατά σειρά- ύστερα από 6 χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments