Lifestyle

Πάολα: Χορεύει μαζί με την κόρη της τσιφτετέλι και η κοιλιά φουσκωμένη

Πάολα: Χορεύει μαζί με την κόρη της τσιφτετέλι και η κοιλιά φουσκωμένη

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus

Πάολα: Δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει και αυτό ισχύει και για την κόρη της Πάολα, Παολίνα που έχει πάρει το ταλέντο της μητέρας της στον χορό.

@inafoka_ Ε ρε μάνα και κόρη 🙌🏼 #foryoupage #fyp #thessaloniki #δεθ2022 ♬ πρωτότυπος ήχος – inafoka

Μητέρα και κόρη εμφανίζονται συχνά μαζί στην πίστα, με την Παολίνα να συνοδεύει την τραγουδίστρια χορευτικά, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Αυτή τη φορά, κατά την εμφάνισή της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Πάολα διασκέδασε για ακόμα μια φορά τα πλήθη, τόσο με τις επιδόσεις στο τραγούδι, όσο και με τον… έξαλλο χορό της.

@grigoriadis___ @⭐PΛØLΛ⭐ @paolina_zoglo #fyp #fypシ #live #thessaloniki #paolaofficial #paola #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Χρήστος Γρηγοριάδης

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο εκείνη που προκάλεσε τις εντυπώσεις. Πίσω από τους μουσικούς, που βρίσκονταν στη σκηνή, ανάμεσα σε μερικά ακόμα άτομα, βρισκόταν η κόρη της.Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησε από χρήστη του TikTok, η Παολίνα φαίνεται να ακολουθεί βήμα-βήμα όλες τις χορευτικές κινήσεις της μητέρας της, με μεγάλη επιτυχία. «Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά πέφτει», αναφέρεται στη λεζάντα του βίντεο.

@grigoriadis___ @⭐PΛØLΛ⭐ @Paolina #fyp #fypシ #viral #thessaloniki #paola #tifhelexpo ♬ πρωτότυπος ήχος – Χρήστος Γρηγοριάδης

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια πιάνει την κόρη της από το χέρι και τη φέρνει μπροστά στο κοινό, χορεύοντας μαζί της. Μάλιστα, δεν δίστασε να της δώσει το μικρόφωνο για να συνεχίσει το τραγούδι της, με την Παολίνα όμως να το απορρίπτει. Οι φανς κάτω από το βίντεοδεν άφησαν ασχολίαστο την φουσκωμένη κοιλιά της κάνοντας λόγο για δεύτερη εγκυμοσύνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments