Lifestyle

Ο μπαμπάς της Τζίτζι Χαντίντ έχει θετική στάση για το νέο της ειδύλλιο με τον Ντι Κάπριο

Ο μπαμπάς της Τζίτζι Χαντίντ έχει θετική στάση για το νέο της ειδύλλιο με τον Ντι Κάπριο

Πηγή Φωτογραφίας: Koimoi

Ο μπαμπάς της Τζίτζι Χαντίντ είχε συναντήσει τον Ντι Κάπριο πριν από τέσσερα χρόνια στο Σεντ Τροπέ

Το supermodel Gigi Hadid έχει λάβει έγκριση από τον πατέρα της για να βγει με τον αστέρα του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Όταν έδωσε συνέντευξη για το φημολογούμενο νέο ειδύλλιο του σούπερ μόντελ, ο πατέρας της Μοχάμεντ Χαντίντ είπε ότι του «αρέσει» το αστέρι του «Τιτανικού», όπως αναφέρει το aceshowbiz.com.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο 73χρονος Μοχάμεντ είπε: «Συνάντησα τον κύριο Ντι Κάπριο στο Σεντ Τροπέ πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Σημείωσε επίσης: «Μου άρεσε». Ο Μοχάμεντ πρόσθεσε ότι η Τζίτζι και ο Λεονάρντο «είναι φίλοι» και ότι «γνωρίζονται εδώ και καιρό». Για τις φήμες που κυκλοφόρησαν για ραντεβού, ο διάσημος κατασκευαστής ακινήτων είπε: «Δεν έχω μιλήσει στην κόρη μου για τον κύριο Ντι Κάπριο». “Δεν νομίζω ότι βγαίνουν ραντεβού, πιστεύω ότι είναι απλώς καλοί φίλοι. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω”, είπε ο Μοχάμεντ.

«Αν και δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν υπάρχει αλήθεια στις φήμες για ειδύλλιο, ο πρώην σύζυγος της Γιολάντα Χαντίντ επεσήμανε αργότερα, «Δεν σχολιάζω τις προσωπικές σχέσεις της κόρης μου. Δεν έχω να πω με ποιον βγαίνει.”

Περαιτέρω τροφοδοτώντας τις φήμες για ειδύλλιο, οι δυο τους εθεάθησαν να χαλαρώνουν σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη στις 10 Σεπτεμβρίου.

Την περασμένη εβδομάδα, αναφέρθηκε ότι ενώ η μαμά του Khai είναι κολακευμένη από τον ηθοποιό, δεν θέλει να προχωρήσει σε κάτι σοβαρό τόσο γρήγορα.

“Ο Zayn έχει ακόμα ελπίδες να ξανασμίξει με την Gigi, έχουν καλές σχέσεις αυτή τη στιγμή για χάρη της κόρης τους, αλλά έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ήθελε άλλη μια ευκαιρία μαζί της, οπότε όλα αυτά τα νέα για εκείνη και τον Leo τον ενοχλούσαν.” είπε πηγή στο HollywoodLife.com στις 15 Σεπτεμβρίου.

Κομβικό ρόλο, επίσης, στην ιστορία των δύο θα αποτελέσει και η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, η οποία έχει στο ιστορικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, καθώς αυτή θα πρέπει να εντυπωσιάσει ο Ντι Κάπριο αν θέλει η όποια σχέση του με το 27χρονο μοντέλο να εξελιχθεί.

Η Γιόλαντα Χαντίντ, ένα πρώην μοντέλο που της αρέσει να την αποκαλούν «mama bear», εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στις ζωές των παιδιών της, της Τζίτζι και της Μπέλα, με πηγές να αναφέρουν ότι αυτή είναι ο «κλειδοκράτορας» σε περίπτωση κατά την οποία το 27χρονο μοντέλο θελήσει να φέρει τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο σπίτι.

Στο παρελθόν φήμες ήθελαν, εξάλλου, την Γιολάντα Χαντίντ να ακολουθεί όλους τους συντρόφους των κοριτσιών της στα social media προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments