Focus

Κάρολος – Καμίλα: Ο λόγος που κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια

Κάρολος – Καμίλα: Ο λόγος που κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια

Πηγή Φωτογραφίας: People

Κάρολος - Καμίλα: Διαφορετικά σπίτια για το βασιλικό ζεύγος

Μπορεί να ετοιμάζονται να μετακομίσουν στο Παλάτι του Buckingham, μετά την ανακήρυξη τους σε Βασιλιά και Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας, ωστόσο ο Κάρολος και η Καμίλα δεν έχουν πρόθεση να εγκαταλείψουν τις προσωπικές τους κατοικίες. Αυτές, εξάλλου, που διατήρησαν και μετά τον γάμο τους, το 2005, και τη μετακόμισή τους στο Clarence House, που επί σειρά ετών αποτέλεσε την κοινή τους στέγη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Windsor Royals (@royals.of.great.britian)

Θα μπορούσε, βεβαίως, κανείς να θεωρήσει ότι ένα Παλάτι, σαν αυτό που θα τους φιλοξενεί πλέον, διαθέτει αρκετό χώρο ώστε να μπορούν να απομονωθούν όταν το θελήσουν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι αρκετό για τον νέο Βασιλιά και τη βασίλισσά του. Όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, ο Βασιλιάς Κάρολος έκανε ένα μονοήμερο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις των ημερών, λίγο πριν την κηδεία της μητέρας του Βασίλισσας Ελισάβετ, καταφεύγοντας στην εξοχική του κατοικία στο Highgrove, που βρίσκεται 16ο χλμ έξω από το Λονδίνο. Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι θα τον ακολουθήσει η Καμίλα, εκείνη προτίμησε να ταξιδέψει για λίγο στη δική της εξοχική κατοικία, το Ray Mill House, το σπίτι που αγόρασε μετά το διαζύγιό της με τον Andrew Parker Bowles.

Πηγές, βεβαίως, έσπευσαν αμέσως να διευκρινίσουν στη New York Post ότι αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για την κατάσταση στον γάμο τους. “Είναι ένα πολύ δεμένο ζευγάρι και η απόφαση αυτή δεν έχει να κάνει με εντάσεις μεταξύ τους. Η Καμίλα έχει το δικό της δωμάτιο στο Highgrove, αλλά σπάνια μένει εκεί. Όταν ταξιδεύουν στην εξοχή, εκείνη προτιμά να μένει στο Ray Mill House όπου όχι μόνο βρίσκει χρόνο για να είναι με την οικογένειά της, αλλά εκεί διατηρεί και τους στάβλους της. Έτσι ήταν πάντα τα πράγματα ανάμεσά τους”, αναφέρει πηγή.

Το Ray Mill House αποτελεί ένα καταφύγιο για την Καμίλα, που της προσφέρει θαλπωρή, καθώς είναι πιο μικρό και πιο ζεστό από τη βασιλική κατοικία, ενώ σ’ αυτό φιλοξενεί συχνά και περνάει χρόνο με τον γιο της, Tom, την κόρη της, Laura, και τα πέντε της εγγόνια. Εκεί επίσης έχει και τον στάβλο με τα αγαπημένα της άλογα. Όπως χαρακτηριστικά θα δηλώσει ο βασιλικός σχολιαστής Joshua Rom στη New York Post, “Μακριά από τη μεγαλοπρεπή βασιλική ζωή, το Ray Mill είναι το μέρος όπου η Καμίλα είναι απλά ο εαυτός της, όπου μπορεί να πάει μέχρι το σούπερ μάρκετ και να χαλαρώσει απολαμβάνοντας χρόνο με τα εγγόνια της”.

Η ίδια η Καμίλα είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο Country Life ότι απολαμβάνει τις στιγμές της στο Ray Mill και για λόγους συναισθηματικούς: είναι το σπίτι στο οποίο παντρεύτηκε η κόρη της, Laura, ενώ βρίσκεται κοντά στο σχολείο της εγγονής της Eliza, την οποία έπαιρνε συχνά μετά στο σχόλασμα όταν οι γονείς της δεν μπορούσαν.

Βεβαίως, σ’ όποια απ΄ όλες τις κατοικίες κι αν μοιράζονται την καθημερινότητά τους ο Κάρολος και η Καμίλα υπάρχει ένα απαράβατος βασιλικός κανόνας: να κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Πάντως, όπως σχολιάζει ο royal expert Richard Fitzwilliams στο ίδιο άρθρο, το ότι ο Κάρολος και η Καμίλα φροντίζουν να περνούν λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλο είναι ενδεικτικό του πόσο αρμονική είναι η σχέση τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments