Focus

Nacho Figueras: Ο καλύτερος φίλος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για τη Meghan Markle

Nacho Figueras: Ο καλύτερος φίλος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει πικάντικες λεπτομέρειες για τη Meghan Markle

Πηγή Φωτογραφίας: Prince Harry, Harry, Nacho Figueras - Prince Harry and Nacho Figueras Photos - Zimbio

Nacho Figueras: Όσα δήλωσε ο παίκτης του πόλο για τη ζωή του δούκα του Sussex, μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Με τον Αργεντινό παίκτη του πόλο, Nacho Figueras, ο πρίγκιπας Harry γνωρίστηκε το 2007 σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση για τον οργανισμό που είχε ιδρύσει Sentebale, προκειμένου να βοηθήσει τα παιδιά της Αφρικής. Το κοινό πάθος για το πόλο τούς έφερε πιο κοντά, όσο και η ενασχόλησή τους με τη φιλανθρωπική οργάνωση, με τους δύο άντρες τον τελευταίο καιρό να περνούν πολύ χρόνο μαζί, ειδικότερα μετά τη μετακόμιση των Sussexes στην Αμερική.

View this post on Instagram

A post shared by Ignacio Figueras (@nachofigueras)

Πρόσφατα, ο καλύτερος φίλος του δούκα του Sussex μίλησε για τη σχέση του Harry με τη Meghan, από τη στιγμή που ο ίδιος έχει διαμορφώσει άποψη από πρώτο χέρι. Όπως δήλωσε ο συμπαίκτης του στο πόλο, ο πρίγκιπας Harry έχει βρει μία εξαιρετική σύντροφο και “συμπαίκτρια” εκτός γηπέδου στο πρόσωπο της Markle.

“Η σύζυγός μου, Delfi, και εγώ γνωρίζουμε τον Harry πολύ καιρό. Ξέρω από πρώτο χέρι το πόσο ήθελε να αποκτήσει μία οικογένεια. Βρήκε μία εξαιρετική συμπαίκτρια ή σύντροφο στη Meghan. Αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ, τα παιδιά τους είναι αξιαγάπητα” δήλωσε στο περιοδικό People. “Με το να είμαι μαζί τους τους τελευταίους δύο μήνες με έκανε απλά πιο χαρούμενο, να τους βλέπω να είναι μία αγαπημένη οικογένεια με τα παιδιά τους και τα σκυλιά τους και αυτό είναι που πραγματικά ήθελε. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς”, συμπλήρωσε.

Παράλληλα, ο Αργεντινός παίκτης του πόλο επεσήμανε την αφοσίωση του φίλου του προς τη φιλανθρωπία και την εξαιρετική δουλειά που κάνει, βοηθώντας εκατομμύρια κόσμο. “Το να έχω τη δυνατότητα να παίζω μαζί του τους τελευταίους μήνες σε έναν πραγματικό διαγωνισμό με την ομάδα Los Padres είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα και ίσως για εκείνον, επίσης, – θα πρέπει να τον ρωτήσουμε. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί στο γήπεδο και εκτός με τις οικογένειές μας. Πραγματικά δεθήκαμε περισσότερο από πριν, με το να είμαι περισσότερο μαζί του”, δήλωσε ο Figueras.

Και πράγματι τα δύο ζευγάρια περνούν πολύ χρόνο μαζί, όπως αποκαλύπτουν οι κοινές τους φωτογραφίες στους λογαριασμούς στο Instagram του Figueras και της συζύγου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments