Lifestyle

Ο Χρυσοστόμου συγκινεί: «Έχω σταθερά την ψυχανάλυση στη ζωή μου»

Ο Χρυσοστόμου συγκινεί: «Έχω σταθερά την ψυχανάλυση στη ζωή μου»

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

«Έχεις ξεμπλέξει ποτέ καλώδια πίσω από τηλεόραση; Κάπως έτσι ήταν μέσα μου, τα οποία θέλουν αργά αργά για να μην τραυματίσεις τα υπόλοιπα. Είναι ακριβώς τα καλώδια»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ1 σε μία εξομολόγηση από καρδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @giorgos.chrysostomou

«Έχω σταθερά τη ψυχανάλυση στη ζωή μου. Όχι τόσο συχνά όσο παλιότερα. Έχεις ξεμπλέξει ποτέ καλώδια πίσω από τηλεόραση; Κάπως έτσι ήταν μέσα μου, τα οποία θέλουν αργά αργά για να μην τραυματίσεις τα υπόλοιπα. Είναι ακριβώς τα καλώδια» σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Τα πράγματα δεν μου ήρθαν εύκολα», παραδέχθηκε για τα επαγγελματικά του. «Τον πρώτο καιρό δεν μου πήγε πολύ καλά» είπε για την αναγνωρισιμότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @giorgos.chrysostomou

«Μια φορά με τον φίλο μου τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη πήγαμε να φάμε κι όταν έπεσε το τσιπουράκι πάνω από το παγάκι κι έκανε το κρακ, νομίζω ότι έπαθαν κάτι οι σιελογόνοι αδένες κι η ψυχούλα μου αλλά δεν έχω διάθεση να βγω. Στο σπίτι δεν έπινα ούτε όταν έπινα, οπότε δεν υπάρχει λόγος» είπε ο γνωστός ηθοποιός αναφορικά με το αλκοόλ.

Όπως είπε το καλοκαίρι πλήττει εύκολα και έτσι φέτος προτίμησε να περάσει κάποιες μέρες στην Ρόδο με την οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments