Αθλητισμός

Τιάφο: «Να ζητήσω συγγνώμη από τον Φέντερερ; Αυτός πρέπει»

Τιάφο: «Να ζητήσω συγγνώμη από τον Φέντερερ; Αυτός πρέπει»

Πηγή Φωτογραφίας: Firstpost- Moyens I/O

Με αρκετή δόση χιούμορ ο Φράνσις Τιάφο απάντησε στις κριτικές που δέχτηκε για το γεγονός ότι… στέρησε από τον Φέντερερ μια αποχώρηση με νίκη και τίτλο στο Laver Cup.

Ο Φράνσις Τιάφο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Team World στο Laver Cup, ωστόσο οι εμφανίσεις του του βγήκαν… ξινές.

Μαζί με τον Σοκ κέρδισαν τον Φέντερερ και τον Ναδάλ στο αποχαιρετιστήριο ματς του Ελβετού, ενώ κερδίζοντας τον Τσιτσιπά στέρησε από την Ευρώπη και τον Ρότζερ, έναν τελευταίο τίτλο.

Αυτό, συν το γεγονός ότι στο διπλό λίγο έλειψε να… τραυματίσει σε ένα χτύπημά του τον Φέντερερ (αποδοκιμάστηκε από το κοινό), τον έφεραν να είναι «κατηγορούμενος» που χάλασε το αντίο του Ελβετού θρύλου.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα του ζητούσε συγνώμη που του χάλασε την αποχώρηση, ο Τιάφο, με φανερή την διάθεσή του να κάνει χαβαλέ, απάντησε: «Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να ζητήσει αυτός πρώτα για τα 24 χρόνια που έχει κερδίσει τους πάντες».

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ που κέρδισα τον Φέντερερ. Θέλω να τον δω να του μιλήσω, αλλά όχι να του ζητήσω συγγνώμη. Απλά θα του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το μεγάλο και ιστορικό γεγονός, αλλά και να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε στο παιχνίδι. Χαίρομαι που τον γνωρίζω, χαίρομαι που είμαστε φίλοι και συνάδελφοι και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, αλλά όχι δεν θα ζητήσω συγγνώμη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments