Trash

Σακίρα: Το νέο της τραγούδι «σπόντα» για τον Πικέ

Σακίρα: Το νέο της τραγούδι «σπόντα» για τον Πικέ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

H τραγουδίστρια κυκλοφόρησε καινούριο single και οι fans έσπευσαν να σχολιάσουν τους στίχους, που μόνο τυχαίοι δεν είναι.

Νέα σελίδα στη ζωή της προσπαθεί να γυρίσει η Shakira μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué. H διάσημη τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στα παιδιά και την καριέρα της ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Te Felicito (Σε συγχαίρω).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της The Sun, η 45χρονη «καρφώνει» τον ποδοσφαιριστή μέσα από τους στίχους του νέου της single οι οποίοι κάνουν λόγο για ψέματα και προδοσία.

Μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, μ προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Shakira ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τους στίχους και δεν αρνήθηκε ότι η μουσική της βασίζεται σε εμπειρίες που βιώνει. «Μπορώ μόνο να πω ότι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλα όσα νιώθω, όλα όσα περνάω αντικατοπτρίζονται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που κάνω», δήλωσε η 45χρονη στο περιοδικό Elle.

Η 45χρονη τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Εlle και δεν δίστασε να αναφερθεί στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué

Σε ερώτηση για τη σκοτεινή περίοδο που βιώνει, η Shakira απάντησε: «Ω, είναι πραγματικά δύσκολο να μιλήσω για αυτό προσωπικά, ειδικά καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που έχω αναφερθεί σε αυτήν την κατάσταση σε μια συνέντευξη. Ηρέμησα και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα. Και ναι, είναι δύσκολο να μιλήσω γι’ αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στη δημοσιότητα, και επειδή ο χωρισμός μας δεν μοιάζει με έναν κανονικό χωρισμό. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments