Αθλητισμός

Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού

Ολυμπιακός -Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι διαιτητές του τελικού
Οι διαιτητές του τελικού

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα το βράδυ (21:00, ΕΡΤ 3) στη Ρόδο για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Οι διαιτητές του αγώνα θα είναι Ηλίας Κορομηλάς, Γιώργος Πoυρσανίδης και Πέτρος Παπαπέτρου.  Οι Ερυθρόλευκοι εκπροσωπήθηκαν στην κλήρωση από τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Νίκο Λεπενιώτη, ενώ ο Παναθηναϊκός που χθες αποχώρησε από την κλήρωση των ημιτελικών, δεν είχε εκπρόσωπο.

Σημειώνεται ότι στην κληρωτίδα βρίσκονταν επίσης οι Βασιλική Τσαρούχα, Βασίλης Πιτσίλκας και Δημήτρης Ζαχαρής. Σε ό,τι αφορά τον Αναστάσιο Κάρδαρη εξαιρέθηκε από την κλήρωση καθώς έπρεπε να φύγει νωρίτερα λόγω υποχρεώσεών του στο Basketball Champions League, εξ ου και ορίστηκε στον μικρό τελικό.

Παπανικολάου: «Όταν μιλάμε για τίτλο, μπαίνεις για να τον διεκδικήσεις»

Στη φιλοξενία της Ρόδου αλλά και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Παπανικολάου ενόψει του Super Cup. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε πως οι ομάδες δεν είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμες αλλά όταν διεκδικείς έναν τίτλο αυτά δεν παίζουν ρόλο.

«Πολύ σωστά. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Είναι η πρώτη μας χρονιά σε αυτή τη γιορτή, αυτό το πρώτο στάδιο πριν τη σεζόν. Συμφωνώ με όσους είπαν πως οι ομάδες δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Αλλά, όταν μιλάμε για έναν τίτλο, μπαίνεις στο παρκέ για να τον διεκδικήσεις.
Πιστεύω ότι στο βαθμό που είμαστε έτοιμοι, η ομάδα θα είναι έτοιμη για να παρουσιάσει αυτό που πρέπει στο παρκέ και να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλους. Όπως είπε πολύ σωστά και ο Σάσα, να έχουμε μια χρονιά με περισσότερες οικογένειες και λιγότερη βία στα γήπεδα».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments