Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Έφυγε με διπλό από τους Ζωσιμάδες

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Έφυγε με διπλό από τους Ζωσιμάδες
Εκπληκτική εμφάνιση από τον Νίκο Καρέλη, που έκανε χατ-τρικ και έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα σε έξι αναμετρήσεις

Με το “διπλό” στις αποσκευές τους επιστρέφει ο Παναιτωλικός, μετά τη μεγάλη νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 στους Ζωσιμάδες, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα για την άνοδο στην τέταρτη θέση της Super League.

Ο “Άγιαξ της Ηπείρου” παρέμεινε στη 12η θέση και τους 4 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός έφτασε τους 10 βαθμούς και σκαρφάλωσε -έστω και προσωρινά- στην τέταρτη θέση.

Εκπληκτική εμφάνιση από τον Νίκο Καρέλη, που έκανε χατ-τρικ και έφτασε τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει έξι αναμετρήσεις. Ο Έλληνας επιθετικός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην τρίτη του σεζόν με τα “καναρίνια” και φρόντισε να οδηγήσει την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη εκτός έδρας.

ΓΚΟΛ: 34′ Εραμούσπε / 7′ Μόρσεϊ, 25′, 71′, 87′ Καρέλης

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Κιάκος, Καραχάλιος, Λιάσος (59′ Τζίμας), Ποζνάνσκι (81′ Λόλης), Μέντες, Ροσέρο, Σταματελόπουλος (72′ Σταματελόπουλος)

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85′ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντίας (58′ Κολοβός), Ντουάρτε, Σενγκέλια (58′ Νταγκό), Μόρσεϊ (58′ Μάρτενσον), Καρέλης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments