Αθλητισμός

Μίτσελ: Η επόμενη μέρα και το κόλπο για την νίκη

Μίτσελ: Η επόμενη μέρα και το κόλπο για την νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Μίτσελ ετοιμάζεται να αλλάξει πλάνο, τακτική και σχηματισμό κόντρα στην Καραμπάγκ, αλλά ο... Ελ Αραμπί και η πλάτη του Ουί-Τζο Χουάνγκ, τον προβληματίζουν.

Το ζητούμενο επετεύχθη. Η νίκη επί του Ατρόμητου κατακτήθηκε. Και μάλιστα με τρόπο εμφατικό και σχεδόν ιδανικό για τον Μίτσελ. Ωραίο ποδόσφαιρο. Κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Δημιουργία. Καθαρές ευκαιρίες. Αλλά και πρόσωπα που έλαμψαν (Μπακαμπού, Χουάνγκ).

View this post on Instagram

A post shared by Olympiacos FC (47🏆) (@olympiacosfc)

Ωστόσο, επειδή στον φετινό Ολυμπιακό, για έναν διαβολικό λόγο, είναι σαν να απαγορεύεται να πάνε όλα καλά σε μία ημέρα, ήρθε ο τραυματισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, όχι για να χαλάσει το κλίμα. Αλλά για να προκαλέσει πονοκέφαλο ενόψει του επόμενου μεγάλου στόχου, που έχει κωδική ονομασία: Νίκη επί της Καραμπάγκ.

Μετά το τέλος ρου αγώνα στο Φάληρο ο Μίτσελ συνεχάρη τους παίκτες του. Και τους ζήτησε να συνεχίσουν να σκέφτονται θετικά και να παίζουν με την ίδια ορμή, την όρεξη, το κέφι και το πείσμα που αγωνίστηκαν κόντρα στους Περιστεριώτες. Από την προπόνηση της Δευτέρας, ωστόσο, τα λόγια έμειναν στην άκρη.

Καθώς ο Ισπανός δεν μπορεί να χρονοτριβήσει. Δεν έχει το δικαίωμα του λάθους. Ούτε τον χρόνο να πειραματιστεί. Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ, ίσως το πιο κρίσιμο της πορείας στους ομίλου του Europa League, είναι λίγα 24ωρα μακριά. Και ο ίδιος έχει δομικά ζητήματα να λύσει.

Ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό στην επίθεση, μετά τον τραυματισμό του Ελ Αραμπί, είναι το βασικό πρόβλημα. Και δυστυχώς φαίνεται ότι θα λυθεί δια της ατόπου απαγωγής. Κι αυτό διότι ο Μπακαμπού δεν είναι στη λίστα. Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ δεν προπονήθηκε ούτε τη Δευτέρα και συνέχισε τις θεραπείες στην πλάτη. Αρα, ποιος μένει; Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ή η μίνι έκπληξη που ακούει στο όνομα Πεπ Μπιελ. Ή και οι δύο μαζί. Ένα σενάριο, όχι πολύ μακρινό. Αλλά ούτε και σίγουρο.

Ο Μίτσελ δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει. Θα περιμένει τις επόμενες 1-2 προπονήσεις για να πάρει την τελική του απόφαση. Αλλά εκείνο στο οποίο έχει καταλήξει είναι ότι δεν θα δούμε τον Ολυμπιακό του αγώνα με τον Ατρόμητο. Τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με την τακτική και τον σχηματισμό. Ο Ολυμπιακός θέλει να νικήσει την Καραμπάγκ. Με κάθε τρόπο.

Και σε αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο το πώς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει σημασία το καλό ποδόσφαιρο, δεν έχει σημασία τίποτε, μόνο η νίκη. Για αυτόν τον λόγο ήδη ο ίδιος έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του μια σειρά από εκπλήξεις που θέλει να ετοιμάσει στους Αζέρους. Αυτά, όμως, θα φανούν από την Τρίτη…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments