Ελλάδα

Ακρόπολη: Τουρίστρια έπεσε από σκαλιά και σκοτώθηκε

Ακρόπολη: Τουρίστρια έπεσε από σκαλιά και σκοτώθηκε
Συναγερμός σήμανε στην Ακρόπολη, καθώς μια τουρίστρια έπεσε από σκαλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε στην Ακρόπολη, καθώς μια τουρίστρια έπεσε από σκαλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός χωρίς τις αισθήσεις της. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η περίπου 40 ετών τουρίστρια, έπεσε από σκαλιά στον πεζόδρομο του Απόστολου Παύλου, το μεσημέρι της Τρίτης περίπου στις 12:40.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ στο σημείο πέρα από το ΕΚΑΒ, κλήθηκε και η πυροσβεστική. Στο νοσοκομείο δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δις ισόβια στο Μανώλη Σοροπίδη για τη δολοφονία

Διατηρήθηκε η ποινή των δις ισοβίων ετών κάθειρξης στο Μανώλη Σοροπίδη για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα για τη δολοφονία της 32χρονου τον Οκτώβριο του 2017 στο Β´ Νεκροταφείο. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο, αν και η υπεράσπιση ζήτησε να του αναγνωριστεί αυτό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη.

Μάλιστα, η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα επισημαίνοντας ότι για την αναγνώριση του ελαφρυντικού δεν αρκεί η καλή συμπεριφορά στις φυλακές και προσθέτοντας πως δεν προκύπτει ότι ο κατηγορούμενος έχει σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες.

Yπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αναμενόταν να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, όταν ο κορωνοϊος «τίναξε» στον αέρα τη δίκη σε δεύτερο βαθμό, καθώς μια από τις ενόρκους νόσησε με κορωνοιό με αποτέλεσμα το δικαστήριο να υποχρεωθεί σε διακοπή για τις 4 Οκτωβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments