Πολιτισμός

Μπιγιόνσε: Κυκλοφόρησε επίσημα το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της «Summer Renaissance»

Μπιγιόνσε: Κυκλοφόρησε επίσημα το μουσικό βίντεο για το νέο τραγούδι της «Summer Renaissance»

Πηγή Φωτογραφίας: Vogue Polska

Μπιγιόνσε: Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει το σινγκλ Break My Soul καθώς και τραγούδια για τα οποία συνεργάστηκε με τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, Drake κ.α.

Δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Renaissance, η Μπιγιονσέ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Summer Renaissance.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Το βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Μαρκ Ρόμανεκ (Never Let Me Go, Nine Inch Nails: Closer) είναι το πρώτο μουσικό κλιπ από τη νέα δισκογραφική δουλειά και χαρακτηρίζεται ως ένα διαφημιστικό φιλμ για την καμπάνια του οίκου κοσμημάτων Tiffany & Company με τίτλο Lose Yourself in Love.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Στην αρχή, η Μπιγιονσέ αποφάσισε να προχωρήσει χωρίς την προσθήκη ειδικών εφέ δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να μην έχουν όρια στο ταξίδι ακρόασης της μουσικής όπως αναφέρει μια ανακοίνωση που συνοδεύει την κυκλοφορία του Renaissance. Είναι μια ευκαιρία να γίνουμε ξανά ακροατές και όχι θεατές.

Ο νέος δίσκος περιλαμβάνει το σινγκλ Break My Soul καθώς και τραγούδια για τα οποία συνεργάστηκε με τους Jay-Z, Skrillex, 070 Shake, Drake κ.α.

Για το Renaissance, η Μπιγιονσέ εργαζόταν επί τρια χρόνια εν μέσω πανδημίας. Η δημιουργία αυτού του άλμπουμ, μου επέτρεψε να αποκτήσω ένα μέρος όπου μπορώ να ονειρευτώ και να αποδράσω κατά τη διάρκεια μιας τρομακτικής εμπειρίας για όλο τον κόσμο, αναφέρουν τα Δελτία Τύπου για τον δίσκο. Μου επέτρεψε να αισθάνομαι ελεύθερη και περιπετειώδης σε μια εποχή όπου ελάχιστα συνέβαιναν. Η πρόθεσή μου ήταν να δημιουργήσω ένα ασφαλές μέρος, ένα μέρος όπου δεν θα μπορούσα να κριθώ. Ένα μέρος να είμαι ελεύθερη από τις σκέψεις και την τελειότητα. Ένα μέρος να τσιρίξω, να αισθανθώ καλά. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι εξερεύνησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments