Trash

GNTM: Η παίκτρια με την λεύκη που ξετρέλανε τους κριτές – Η Χατζηπαντελή συγκινήθηκε

GNTM: Η παίκτρια με την λεύκη που ξετρέλανε τους κριτές – Η Χατζηπαντελή συγκινήθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: By peiraxtiri.gr

Η 18χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία, έδειξε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει μοντέλο και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ως πρότυπο την Σοφία Χατζηπαντελή.

Η 18χρονη Τζούλια θέλησε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ.

Η νεαρή κοπέλα έλαβε μέρος στον διαγωνισμό μετά από παρότρυνση της μητέρας της, η οποία ήξερε τις δυνατότητες τις κόρης της αλλά και την «ιδιαιτερότητά» της.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η Τζούλια με το που μπήκε μέσα στο πλατό κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές, τόσο με την προσωπικότητά της, όσο και με την λεύκη της, την οποία και είχε στο μισό της πρόσωπο. Με το που την είδε η Σοφία Χατζηπαντελή σηκώθηκε από την καρέκλα της και χωρίς να σχολιάσει κάτι, θέλησε να πατήσει το κουμπί με το ναι.

Αφού η παίκτρια δέχτηκε τα θετικά σχόλια των κριτών, φόρεσε το μαγιό της και έδειξε μερικές πόζες. Η 18χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Ουκρανία, έδειξε ότι κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει μοντέλο και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει ως πρότυπο την Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Τζούλια πήρε τέσσερα ναι και όπως δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για να μπει στο σπίτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments