Lifestyle

Ερωτοσκόπιο σήμερα 5/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 5/10: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα 5/10: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία, ορμητική θα είναι η στάση σας, ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, φροντίστε τα σχέδια σας, ερωτικά ή επαγγελματικά, να πατούν γερά στο έδαφος. Προσοχή στα οικονομικά σας άλματα, κινηθείτε με σύνεση, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα και τα ποσοστά τόσο του κέρδους, όσο και της ζημίας. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να επιστρέψετε στο πρώην ταίρι σας.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Κριοί, θα εμφανιστείτε ερωτικοί, αισθησιακοί, και ρομαντικοί. Πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς που επιθυμείτε να ξανά κερδίσετε το πρώην ταίρι σας τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε επιθυμίες και αισθήματα, προμηνύεται θερμή ερωτική κατάληξη!

ΤΑΥΡΟΣ Σήμερα θα βρείτε εργασία εσείς που από καιρό έχετε χάσει τη δουλειά σας. Καταφθάνει ικανοποιητική επαγγελματική πρόταση, θα σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε σε μια τάξη και σειρά τα οικονομικά σας. Συμφιλιώνεστε με οικογενειακό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει. Στα ερωτικά σας αν είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ετοιμαστείτε να ενθουσιαστείτε, αμοιβαία θα είναι η έλξη ανάμεσα σε εσάς και το ιδιαιτέρως συμπαθητικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, ανανεώνετε η ψυχολογία σας, ισορροπεί ο συναισθηματικός σας κόσμος. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, τα αισθήματα του, και τις βλέψεις του, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για θερμές εξελίξεις και ριζικές αλλαγές, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, συγκαταβατικούς και εξωστρεφείς. Θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι με έντονη την επιθυμία για συνεννόηση και ισορροπία. Στα οικογενειακά σας, ένας ειρηνικός και συμφιλιωτικός διάλογος θα ισορροπήσει τη σχέση σας με συγγενικό πρόσωπο που μέχρι τώρα η επικοινωνία μεταξύ σας δεν ήταν ιδιαιτέρως ομαλή. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε από πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει θετική εξέλιξη, ανοίγεται δίοδος επανένωσης.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει σταθερότητα στα συναισθήματα σας αλλά και στους ερωτικούς σας στόχους. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ένα τηλεφώνημα θα δώσει νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στην σκέψη και στη καρδιά σας. Τετ α τετ συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη την στερέωση μόνιμου ερωτικού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας σε καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα, δε θα έχετε καμία διάθεση για ανάληψη ρίσκων, κυρίως οικονομικών. Εξωστρεφείς θα είστε στις ερωτικές σας συζητήσεις, για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανένωσης. Έρχεται στην σκέψη σας αισιοδοξία, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές, κρατήστε τις ονειροπολήσεις σας σε ρεαλιστικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Καρκίνοι, δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για τους ερωτικά μόνους ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι. Μια συνάντηση θα ανεβάσει τις διαθέσεις σας, καταφθάνει ευχάριστο ερωτικό ραντεβού, θα σημειωθούν ευνοϊκές ανατροπές.

ΛΕΩΝ

Θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα φιλικά, αλλά και ερωτικά, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώσετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα εργασιακά ή οικονομικά, καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από έντονους προβληματισμούς, σήμερα δε θα υπάρξει κανένα αρνητικό γεγονός. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό, θα σας ανοίξει δίοδο δεσμευτικών αποφάσεων.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Λέοντες, αισιόδοξη και ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν επαφές που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα βοηθήσει στο να υπάρξει σταθερή και σοβαρή εξέλιξη στην ερωτικής σας σχέση. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο γεγονός που ίσως να σας προκαλέσει έκπληξη και ενθουσιασμό, θα γίνει συνάντηση που θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας πορεία. Για εσάς τους ελεύθερους, κοντοζυγώνει η στιγμή να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Eποικοδομητικές επαγγελματικές προτάσεις θα λάβετε, εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε την κατάλληλη δουλειά. O συναισθηματικός σας κόσμος ναι μεν θα περάσει από κάποια ένταση και αναστάτωση, ωστόσο θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, θα απεγκλωβιστείτε από τυχόν ανασφάλειες. Στα ερωτικά σας, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας καλέσει σε προσωπικό ραντεβού, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση, θα αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να σταθεροποιηθούν τα αισθήματα σας, να εδραιωθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Θα αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμή κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ

Δημιουργική πορεία θα έχουν οι επαγγελματικές σας συζητήσεις, στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, δε θα υπάρξουν αντιπαλότητες. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές να είστε σίγουροι πως θα τις λάβετε. Στα ερωτικά σας θα προκύψει νέα γνωριμία, συνομιλία που θα έχετε με ένα καινούργιο πρόσωπο θα ανοίξει δυνατότητα περεταίρω επαφών. Ερωτισμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερή πορεία. Στις επαφές με το ταίρι σας θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ομαλότητα, θα φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να εκφράσετε την επιθυμία να προχωρήσετε σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Αυθόρμητη και ευαίσθητη θα είναι η στάση σας, ωστόσο προσοχή στα όρια της φαντασίας σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας συμβουλεύω να τρέξετε τα επαγγελματικά σας βήματα, στις διαπραγματεύσεις σας θα τα πάτε πολύ καλά, συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικά αποτελέσματα. Στα ερωτικά σας, θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Σταθεροποιείται η ερωτική σας σχέση, βγαίνετε από την ανασφάλεια.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Στόχος σας θα είναι να βρείτε τρόπους δημιουργικής επικοινωνίας, να λύσετε με το ταίρι σας διαφορές ή παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δείξετε στο στυλ και στην εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να προβείτε σε αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα σας. Καταφθάνει ευχάριστο γεγονός, ίσως να εκπλαγείτε από το ερωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο, που μέχρι τώρα είχατε μόνο φιλική επικοινωνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα εμφανιστείτε συναισθηματικά ευαίσθητοι ίσως και κάπως ευάλωτοι, προσοχή στις άτοπες φοβίες, δεν πρέπει να δημιουργήσετε στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Αν νιώθετε μπερδεμένοι ή παγιδευμένοι τότε εστιάστε στη ρεαλιστική όψη των καταστάσεων, μην αφήσετε την φαντασία σας να σας οδηγήσει σε αδιέξοδα ή ακραίες στάσεις. Για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε, και να βρείτε την ερωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αυθόρμητοι θα είστε στις προσεγγίσεις σας. Η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα, θα υπάρξει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές. Θα καταβάλετε προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Η μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, θα βρείτε τελικά την άκρη του νήματος δίνοντας λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα. Στα ερωτικά σας θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχονται δεσμευτικές υποσχέσεις.

Αισθηματικά

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ερωτική σταθερότητα θα θελήσετε στη σχέση σας, θα επιδιώξετε ισορροπία και θα τα πάτε μια χαρά. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, η σκέψη σας θα είναι ανέμελη, απαλλάσσετε από αβάσιμες φοβίες. Επικοινωνία θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, αλλαγμένη θα δείτε τη στάση του, επανεκτιμά τον χαρακτήρα σας, έρχεται συνεννόηση σε θέμα που αποτέλεσε αιτία χωρισμού. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, το στυλ του θα σας γοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργικές επαγγελματικές εξελίξεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας, στις εργασιακές σας υποθέσεις θα εμφανιστείτε πρακτικοί και αποτελεσματικοί. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, κατά πάσα πιθανότητα δε θα απορρίψετε το ενδιαφέρον του.

Αισθηματικά

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, αυθόρμητοι και αποκαλυπτικοί θα είστε στους διαλόγους σας, θα βρείτε τον τρόπο να κάνετε το ταίρι σας να σας κατανοήσει, θα καταφέρετε να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Εσείς που δεν έχετε σταθερό ταίρι, σήμερα θα συναντηθείτε με πρόσωπο που θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα είναι στο χέρι σας αν θα εξελιχτεί σε γνωριμία με κατάληξη τον σταθερό δεσμό.

ΙΧΘΥΣ

Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις και στις ονειροπολήσεις φυγής, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα και όχι να καταφύγετε σε φανταστικές εκδοχές. Για να γλυτώσετε παγίδες του μυαλού καλό θα είναι να μη γίνετε θύμα ψευδαισθήσεων, προσπαθήστε να κινηθείτε σε ρεαλιστικά επίπεδα. Δείξτε ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα έχει θερμές και ευγενικές διαθέσεις που θα είναι στο χέρι σας να μετατραπούν σε ερωτικές βλέψεις.

Αισθηματικά

Αγαπητοί μου Ιχθείς, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα ειλικρινά λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments