Αθλητισμός

Champions League: Μαγική βραδιά με 27 γκολ

Champions League: Μαγική βραδιά με 27 γκολ

Πηγή Φωτογραφίας: We Ain't Got No History

Champions League: Ξεχώρισε η νίκη της Τσέλσι κόντρα στη Μίλαν. Δυο γκολ ο Χάαλαντ, σκόραρε και ο Μέσι.

Πιο παραγωγική, σε σχέση με την πρώτη ημέρα της 3ης αγωνιστικής, αποδείχθηκε η αποψινή στο Champions League. Στις οκτώ αναμετρήσεις της Τετάρτης (5/10) σημειώθηκαν 27 γκολ. Μάλιστα, κανένα παιχνίδι δεν έμεινε χωρίς γκολ, ενώ ξεχώρισαν η εντυπωσιακή νίκη της Τσέλσι επί της Μίλαν με 3-0 και το μεγάλο “διπλό” της Ντόρτμουντ που επικράτησε της Σεβίλης με 4-1.

View this post on Instagram

A post shared by UEFA Champions League (@championsleague)

Στις οκτώ αναμετρήσεις της Τετάρτης (5/10) σημειώθηκαν 27 γκολ έναντι 24 που σημειώθηκαν την Τρίτη.

Μάλιστα, αυτή τη φορά κανένα παιχνίδι δεν έμεινε χωρίς γκολ, ενώ ξεχώρισαν η εντυπωσιακή νίκη της Τσέλσι επί της Μίλαν με 3-0 και το μεγάλο “διπλό” της Ντόρτμουντ που επικράτησε της Σεβίλης με 4-1 και οδήγησε στην απόλυση του προπονητή των Ισπανών, Ζουλέν Λοπετέγκι.

Παράλληλα ένα σπουδαίο επίτευγμα πέτυχε ο Άνχελ Ντι Μαρία! Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έκανε… χατ-τρικ σε ασίστ μοιράζοντας και τα τρία τέρματα στη νίκη της Γιουβέντους επί της Μακάμπι Χάιφα (3-1).

Με αυτές τις τρεις ασίστ, ο Ντι Μαρία έφτασε τις 38 συνολικά στο Champions League και ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι που έχει μία λιγότερη και πλέον είναι τρίτος.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 42, ενώ Νεϊμάρ (32) και Γκιγκς (31) συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments