Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Λουκέτο” στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Στάθης Παναγιωτόπουλος: “Λουκέτο” στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Η απουσία πελατών καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού φαίνεται πως προκάλεσε οικονομικά προβλήματα στον πρώην παρουσιαστή

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τους τελευταίους μήνες, μετά το σκάνδαλο με τα revenge porn, βρίσκεται στην Αλόννησο όπου διατηρεί κατάστημα, στο οποίο ωστόσο όπως αναφέρουν πληροφορίες δεν πάτησε ψυχή όλο το καλοκαίρι.

Μία εξέλιξη αυτή, έφερε τον πρώην παρουσιαστή αντιμέτωπο με οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να το κλείσει, ακυρώντας τη συμφωνία μίσθωσης με τον ιδιοκτήτη, παρότι είχε συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, παρά το γεγονός ότι ο παρουσιαστής του κατέβαλε κανονικά το ενοίκιο.

Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη, ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού, προκειμένου τίποτα να μην θυμίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments