Trash

35χρονος έχασε το σκουλαρίκι στη μύτη πριν από 5 χρόνια και τώρα το βρήκε κολλημένο στον πνεύμονά του

35χρονος έχασε το σκουλαρίκι στη μύτη πριν από 5 χρόνια και τώρα το βρήκε κολλημένο στον πνεύμονά του

Πηγή Φωτογραφίας: New York Post

Μεγάλη προσοχή στα Piercing του προσώπου...

Ένας 35χρονος άνδρας έπαθε πρόσφατα σοκ όταν έμαθε ότι τα σκουλαρίκια στη μύτη που είχε χάσει ένα βράδυ πριν από πέντε χρόνια είχαν καταλήξει σε έναν από τους πνεύμονές του.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Joey Lykins, ένας λάτρης του piercing από το Σινσινάτι, ξύπνησε στη μέση της νύχτας με έναν τρομερό βήχα.

Ένιωθε σαν κάτι να του έφραζε τους αεραγωγούς και έβηχε μέχρι που άρχισε να πονάει η πλάτη του. Ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και άρχισε να υποψιάζεται ότι είχε πνευμονία ή κάποια άλλη σοβαρή αναπνευστική πάθηση.

View this post on Instagram

A post shared by Halle’s Blog Back Up Page (@hallesblogafricaofficial)

Ο Lykins πήγε στο νοσοκομείο για εξέταση την επόμενη ημέρα και η ακτινογραφία αποκάλυψε κάτι ασυνήθιστο στον άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα. Ο γιατρός του έδειξε τη σάρωση και το μικρό, διεστραμμένο αντικείμενο τον άφησε άναυδο.

Ήταν κάτι που είχε χάσει χρόνια πριν και που ποτέ δεν περίμενε να βρει στον πνεύμονά του, αναφέρει το odditycentral.

“Ο γιατρός ήρθε και μου έδειξε την εικόνα της ακτινογραφίας και μου είπε: “Σου φαίνεται γνωστό αυτό;”. “Έλεγα, ‘Πλάκα μου κάνεις! Το έψαχνα αυτό. ‘ Δεν ήξερα τι συνέβαινε, αλλά ποτέ δεν θα πίστευα ότι το σκουλαρίκι θα είχε καταλ’ηξει εκεί”

Κάποια στιγμή, ο Lykins σκέφτηκε ότι μπορεί να κατάπιε κατά λάθος το σκουλαρίκι , αλλά ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα μπορούσε να το εισπνεύσει. Αλλά τελικά το έκανε. Ο 35χρονος πιστεύει ότι το σκουλαρίκι στη μύτη έπεσε ενώ κοιμόταν, ταξίδεψε στην τραχεία του και κόλλησε στον αριστερό του πνεύμονα.

“Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά, αλλά ήταν τυλιγμένο σε ουλώδη ιστό, οπότε δεν φαινόταν να πηγαίνει πουθενά”, δήλωσε ο Lykins, ο οποίος έχει άλλα 12 piercing.

TAGS

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments